Olsun Engerek'i yiyip de gitmiş olur en azından, başka bir grupta üst tura çıkabilirdi@Bully boşuna sevinme bir daha Ki tur en geç gidecek![]()
Daha dur bitmediOlsun Engerek'i yiyip de gitmiş olur en azından, başka bir grupta üst tura çıkabilirdi![]()
Verdim ayarı dostum ama Engerek biraz geride kalmış.
Olsun daha oy vermeyen çokVerdim ayarı dostum ama Engerek biraz geride kalmış.![]()
engerekle afitap ı yanyana aynı guruba düşürenlere lanet olsun![]()
En Favori Şarkı 2016, 4. turuyla devam ediyor.
4. turlarda her gruptan en fazla 2 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 2 şarkı çeyrek finale yükselecek.
Afiş için @Harunnn60 a ve yardımları içinde @Bully a teşekkürler
Sıla - Engerek
Sıla - Afitap
Yalın - Tatlıyla Balla
Hande Yener - Mor
benim işim kolay bu gurupta engerek ve afitap derimde diğerleri şaşabilir sılanın iki şarkısınında yukarı çıkması şart@Çiğdem- sana lanet okumuş bu hadsiz![]()
@Çiğdem- sana lanet okumuş bu hadsiz![]()
1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayollengerekle afitap ı yanyana aynı guruba düşürenlere lanet olsun![]()
benim işim kolay bu gurupta engerek ve afitap derimde diğerleri şaşabilir sılanın iki şarkısınında yukarı çıkması şarthogatha tuzak kurmuş sılaya
![]()
Gücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayoll
naleti görücek o tilki kızı hallediyorum diğer grupta![]()
![]()
![]()
iki şarkısınıda seviyorum sılanın1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayoll
naleti görücek o tilki kızı hallediyorum diğer grupta![]()
![]()
![]()
diğer guruplara geçmeye cesaretim yok yine jüri ortalığı kokutmuşturGücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı
Diğer gruplar hiç istediği gibi gitmiyor destere'nin![]()
iki şarkısınıda seviyorum sılanınmesela burda sıla erol evginle söylediği şarkıyla gelse o şarkıyı pas geçer yalın derdim ama şimdi öyle bir şansım yok engereğin nakarat kısmı harika afitap zaten harika
diğer guruplara geçmeye cesaretim yok yine jüri ortalığı kokutmuştur![]()
aa şimdi bu turu tekrar ben yönetiyorum diye bana iftira atmaya baslar bu ayollGücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı
Diğer gruplar hiç istediği gibi gitmiyor destere'nin![]()
baştan beri zaten gurupları kasıtlı olarak çarpıştırıyorsunaa şimdi bu turu tekrar ben yönetiyorum diye bana iftira atmaya baslar bu ayoll![]()
![]()
![]()
@sokak sanati şimdi fark ettim de Sıla nefreti seni Yalıncı yaptırmış![]()