kullanırım birazdan
burasi benim icin zor bir anket
kullan benceburasi benim icin zor bir anketben son günü beklerim. gerekirse oy kullanmam
Ayy neresi zor sen Mor dinlemezsin Zaten tanıyorum seniburasi benim icin zor bir anketben son günü beklerim. gerekirse oy kullanmam
Ankette riskli birileri varkullan bence
kullandım
@Bully sence tarzimmi ?Ayy neresi zor sen Mor dinlemezsin Zaten tanıyorum seniGeriye 3 seçenek kalıyor Tatlıyla Balla da senin tarzın değil bence
Önceki gruplarda sürekli oy verdiğine göre tarzın@Bully sence tarzimmi ?
O senin taraflı bakış açına göre öyle Afitap'la Engerek'in izlenme sayısını topla Tatlıyla Balla'yı zor geçiyorSıla bu sezon albümüyle patlattı her yeri Yalın sessiz sedasız çıktı bitti
Öyle olmuyor işte iki sekme açık oluyor biri mesaj kutusu diğeri sahnelerin olduğu konu. İzlerken en sevdiğim sahneye kanaat getirdiğim anda mesajımı yazmaya başlıyorum ilk sıraya onu koyuyorum sonra devam ediyorumtamam en sevdigini yazinca ikinci sevdigine karar verince ilkinin üstüne yazarsan bizleri ugrastirmazsin
Cok tatli bir sarkida yani bilemedimÖnceki gruplarda sürekli oy verdiğine göre tarzın
Abartma Afitap 50 milyon dinlenmeye ulaştı zatenÖnceki gruplarda sürekli oy verdiğine göre tarzın
O senin taraflı bakış açına göre öyle Afitap'la Engerek'in izlenme sayısını topla Tatlıyla Balla'yı zor geçiyor
Yalın da Tatlıyla Balla ve Sesinde Aşk Var'la oldukça sükse yaptı, radyolar sürekli çaldı
Bir Yalın bir Sıla oyla işte ikimizi de sevindirmiş olursunCok tatli bir sarkida yani bilemedimneyse son dakikalari beklerim
beni @destere ile karsi karsiya getirmeni dusununce biraz soguyorumBir Yalın bir Sıla oyla işte ikimizi de sevindirmiş olursunEngerek şarkısı çok tutmadı zaten elenebilir
Sallama Tatlıyla Balla ve Sesinde Aşk var albüm şarkıları, albüm kapağı konusunu da açmıştım hattaAbartma Afitap 50 milyon dinlenmeye ulaştı zatenEngerekte 15 milyon desekBir de unutma Yalın albüm çıkarmıyor bunlar single yani hemen klip yayınlıyor
Single gibi işte tek klip çıkıyor başka da bir iş yapamıyorSallama Tatlıyla Balla ve Sesinde Aşk var albüm şarkıları, albüm kapağı konusunu da açmıştım hatta
Okudumbeni @destere ile karsi karsiya getirmeni dusununce biraz soguyorum
sayemde Bengü kolaylikla tur atladi.
aa unutmadan gece hakkimda cok konusmusunuz. cevabi 2000 ler jenerikte 😛 okudunmu ?
aa sen kesmeyimi istiyordun yani :?Okudum
Bengü'nün önünü 4.turda keseriz sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?