hhahah aa yeni yeni toparlanıyorum sende örnek al @Harunnn60 ve @Bully den bir işe yara ayollsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yoksırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
![]()
hhahah aa yeni yeni toparlanıyorum sende örnek al @Harunnn60 ve @Bully den bir işe yara ayollsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yoksırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
![]()
Kıskanma be, biz @Çiğdem- e sevgimizi icraatlarla gösteriyoruz, sen ne işe yarıyorsunsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yoksırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
centilmen erken nedir yawbir iltifat yapacaktın onuda eline ayağına bulaştırdın
dur oyumu verim buraya
SERTAB
YALIN
mustimide avantajlı yaptım 1 taşla 3 kuş ayollGökhan ve Yalın'la beni, Sertab'la da destere'yi kazandın helal olsun valla![]()
Zor da olsa atlatacak gibi bu turumustimide avantajlı yaptım 1 taşla 3 kuş ayoll![]()
yalını sen yazmıssın bir kere ben niye yazmıyorum ayoll sahipleniyorsun adam ıbak burda hiç hata yapmamışsın zaten yalını yazmasanda olurdu ama madem yazdın olsun önemli değil sertabda yeterliydi aslında![]()
seçecek bişey yoktu sadece sertab da az olur dedimYalını kendine saklıyormuş çünkü @destere![]()
benim niyetim daha kötülerin elenmesi içindi başka bir nedeni yokyalını sen yazmıssın bir kere ben niye yazmıyorum ayoll sahipleniyorsun adam ı@Bully
aklimda zatende ama simdi bazilari beni zorluyacak gibi
İnşallah doğru tercihler yaparsınaklimda zatende ama simdi bazilari beni zorluyacak gibi
daha süre varmis ama yapacam 😉
bende merakla bekliyorumİnşallah doğru tercihler yaparsın
Merakla bekliyorum oylarını![]()