hhahah aa yeni yeni toparlanıyorum sende örnek al @Harunnn60 ve @Bully den bir işe yara ayollsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yok sırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
hhahah aa yeni yeni toparlanıyorum sende örnek al @Harunnn60 ve @Bully den bir işe yara ayollsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yok sırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
Benim öyle pis huylarım yokturhhahah aa yeni yeni toparlanıyorum sende örnek al @Harunnn60 ve @Bully den bir işe yara ayoll
Kıskanma be, biz @Çiğdem- e sevgimizi icraatlarla gösteriyoruz, sen ne işe yarıyorsun Ne demişler emeksiz yemek olmazsen niye açmıyorsunki konuyu hiçbişeyin yok sırf millete işkence çektirmek için hastalığı bahane ediyorsun
centilmen erken nedir yaw bir iltifat yapacaktın onuda eline ayağına bulaştırdın
dur oyumu verim buraya
SERTAB
YALIN
olsun işte aşk iltifat dinlemiyor otada konuyor banada @Çiğdem- beni beğenmiş sevmiş sana noluyorki
aaa @destere de çok kibardır ayoll keçi şeyinden kolye yapıyor romantik erkek işteKıskanma be, biz @Çiğdem- e sevgimizi icraatlarla gösteriyoruz, sen ne işe yarıyorsun Ne demişler emeksiz yemek olmaz
mustimide avantajlı yaptım 1 taşla 3 kuş ayollGökhan ve Yalın'la beni, Sertab'la da destere'yi kazandın helal olsun valla
Zor da olsa atlatacak gibi bu turu 4.turda bye bye deriz artık kendisinemustimide avantajlı yaptım 1 taşla 3 kuş ayoll
yalını sen yazmıssın bir kere ben niye yazmıyorum ayoll sahipleniyorsun adam ı @Bullybak burda hiç hata yapmamışsın zaten yalını yazmasanda olurdu ama madem yazdın olsun önemli değil sertabda yeterliydi aslında
seçecek bişey yoktu sadece sertab da az olur dedim birde aslında yalın başka sevmediğim bir ismin önüne geçsin diye oylamamdan faydalandı yoksa kendisini şahsen hiç sevmemYalını kendine saklıyormuş çünkü @destere
benim niyetim daha kötülerin elenmesi içindi başka bir nedeni yokyalını sen yazmıssın bir kere ben niye yazmıyorum ayoll sahipleniyorsun adam ı @Bully
aklimda zatende ama simdi bazilari beni zorluyacak gibi
İnşallah doğru tercihler yaparsınaklimda zatende ama simdi bazilari beni zorluyacak gibi
daha süre varmis ama yapacam 😉
bende merakla bekliyorumİnşallah doğru tercihler yaparsın
Merakla bekliyorum oylarını