2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | I Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselmeli

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan mı Durum Leyla bu kadar tuttuysa Gökhan Türkmen sayesindedir :A Ayşegül Hanım'ı kim napsın tek başına bu yaştan sonra :A
Harun Kolçak'da Gökhan sayesinde ayakta dersin sen bi de :A

Yalan mı Durum Leyla bu kadar tuttuysa Gökhan Türkmen sayesindedir :A Ayşegül Hanım'ı kim napsın tek başına bu yaştan sonra :A
Bu adamın düetlerindeki kadınlar gerçekten çok pasif kalıyor rüyaydı sanırım oradakı kadında çok pasif kalmıstı :F gökhana ayak uyduran bir kadın şarkıcı lazım öyle her kadınla düet yapmamalı :A @ozmoturk

Bu adamın düetlerindeki kadınlar gerçekten çok pasif kalıyor rüyaydı sanırım oradakı kadında çok pasif kalmıstı :F gökhana ayak uyduran bir kadın şarkıcı lazım öyle her kadınla düet yapmamalı :A @ozmoturk
Nakarata bile girmemesine rağmen varlığı yetiyor adamın :A Girse kim bilir neler olacaktı :A

Dur Yavaş
Ben Yoruldum Hayat
Bulutlara Esir Olduk
Suç Bende Mi
Nerelerdeydin
Kimsenin Suçu Yok

Edis - dudak - 8 oy
Gökhan Türkmen - Öyle Güzel ki- 9 oy

Te Allah sizin tövbe tövbe. Gökhan Türkmen bu ülkenin sanat alanında geleceği ama
ülkemizin sanat anlayışı 0 olduğu için unutulup gidecek. Gerçekten deliriyorum bu tür tabloları görünce. Diyecek bir şey de bulamıyorum yemin ederim. Gökhan Türkmen bu ülkeye fazla fazla.

Edis - dudak - 8 oy
Gökhan Türkmen - Öyle Güzel ki- 9 oy

Te Allah sizin tövbe tövbe. Gökhan Türkmen bu ülkenin sanat alanında geleceği ama
ülkemizin sanat anlayışı 0 olduğu için unutulup gidecek. Gerçekten deliriyorum bu tür tabloları görünce. Diyecek bir şey de bulamıyorum yemin ederim. Gökhan Türkmen bu ülkeye fazla fazla.
Boşver kanka zevksizliklerinde boğulsunlar :A

Gökhan radyolar çalsın diye şarkılar yapmıyor, kendi sanatını icra ediyor adam ve her albümünde kendini daha da yenilemeye çalışıyor. Dediğin gibi harcanıyor maalesef.

Şu şarkısı çıkalı 2 ay oldu ve dinlenme sayısı 1 milyon bile değil, resmen skandal. :)

Boşver kanka zevksizliklerinde boğulsunlar :A

Gökhan radyolar çalsın diye şarkılar yapmıyor, kendi sanatını icra ediyor adam ve her albümünde kendini daha da yenilemeye çalışıyor. Dediğin gibi harcanıyor maalesef.

Şu şarkısı çıkalı 2 ay oldu ve dinlenme sayısı 1 milyon bile değil, resmen skandal. :)

Enbe Orkestrası olsa uçardı. :) Herhangi klibi Enbe Orkestrası olduğu için izleyen müthiş bir kitle var ülkede. Ulan bir orkestra şarkının seyrini ne kadar değiştirebilir?

Şuan çıtayı zirveye taşımış durumda. Piyasa da o çıtayı bir tık yukarıya çıkarabilecek hiçkimse yok.

Ayşegül Aldinç x2
Ve Gökhan, Ferhat, Dur Yavaş

İrem Derici - Dur Yavaş
Rafet El Roman - Suç Bende Mi
Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat

Durum Leyla
Kimsenin Suçu Yok
Seni Sevmek Var Ya
Dur Yavaş

bu gece 1.turlar tamamlanacak uplatalım ankete oylar bekleniyor :Z:Z:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...