2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | F Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselmeli ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- hep zaten @destere 'yi korur ama bu sefer sağlam kayaya çarptı.
@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll buradan desterenin çekekemezlliğinden bahsediyorum bully unda yorumunu emeğe saygı adından bahsediyorum çekememezlik ve emeğe saygı adına 2 örnek olmuş diyorum 2 farklı örnek derken kaanda pişkin pişkin ben sıvadım diyor burada oalyı sen batırmıssın vlla

Şakayla karışık bir yorum kattım ben olaya eğlenelim diye, Harun zaten benim gerçek düşüncelerimi biliyor sıkıntı yok

@Çiğdem- hep zaten @destere 'yi korur ama bu sefer sağlam kayaya çarptı.
Ben de bu gerçekle yüzleşmiş oldum ilk kez
Bundan sonra senin yanındayım destere konusunda

herhalde bende şakayla @destere en azından düsüst onu tebrik ediyorum demişimdir ayoll

sizin buradakı amacınız @destere yi yemek @mrt-06 ve ben desteremizi yedirmeyiz size @Harunnn60

herhalde bende şakayla @destere en azından düsüst onu tebrik ediyorum demişimdir ayoll

sizin buradakı amacınız @destere yi yemek @mrt-06 ve ben desteremizi yedirmeyiz size @Harunnn60
Senin amacını gördük ama destere orada beğenmiyor sen bir şey demiyorsun ama Kaan'ın mesajından bir ton ima arıyorsun.

Senin adam kayırmana şok oldum Çiko.

Senin amacını gördük ama destere orada beğenmiyor sen bir şey demiyorsun ama Kaan'ın mesajından bir ton ima arıyorsun.

Senin adam kayırmana şok oldum Çiko.
Ben @Bully u iyi örnek destereyi kötü örnek gösteriyorum bully tşşk etse destereyi kötülemeye kaanı övmeye devam edicektim o şakayla sıvadım derken bende şakayla ozaman desteyi tebrik ediyorum dedim tabi urada bende kaanda ciddi değiliz zaten kaarlı çıkanda @destere oldu

hhhahah ayy @destere kadar taş düşsün ayoll kafanıza

burda @Bully ve @Harunnn60 a karşı beni savunduğun için mesajlarına harika atmışım yani aslında pek savunmamışsında ben öyle sandım bir an hogatha
ama mesajların devamında ne kadar art niyetli olduğunuda anladım

bunlarda devam mesajların bir küfretmediğin kalmış
attığım harikalardan dolayı kendime ne kadar kızsam azdır lanet olsun sana hogatha

Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
Emre Aydın - Buralar Yalan
Ziynet Sali - Başrol
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman

Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
Emre Aydın - Buralar Yalan
Ziynet Sali - Başrol
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
mustim en çok senden destek bekliyordu bari insan 6 kişiyi doldurmak için kıyısına köşesine Şıkıştırırdı

bu gece 1.turlar tamamlanacak uplatalım ankete oylar bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...