2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | F Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselmeli ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- hep zaten @destere 'yi korur ama bu sefer sağlam kayaya çarptı. :A :A
@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll 2 farklı örnek olmuş :A :A :A

Sen bu mesajda iyi övememişsin ki beni, 2 farklı örnek olmuş diyerek örnek mi göstermiş oldun şimdi beni :A
@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll buradan desterenin çekekemezlliğinden bahsediyorum bully unda yorumunu emeğe saygı adından bahsediyorum çekememezlik ve emeğe saygı adına 2 örnek olmuş diyorum 2 farklı örnek derken kaanda pişkin pişkin ben sıvadım diyor burada oalyı sen batırmıssın vlla :A

@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll buradan desterenin çekekemezlliğinden bahsediyorum bully unda yorumunu emeğe saygı adından bahsediyorum çekememezlik ve emeğe saygı adına 2 örnek olmuş diyorum kaanda pişkin pişkin ben sıvadım diyor burada oalyı sen batırmıssın vlla :A
Şakayla karışık bir yorum kattım ben olaya eğlenelim diye, Harun zaten benim gerçek düşüncelerimi biliyor sıkıntı yok :A

@Çiğdem- hep zaten @destere 'yi korur ama bu sefer sağlam kayaya çarptı. :A :A
Ben de bu gerçekle yüzleşmiş oldum ilk kez :A Bundan sonra senin yanındayım destere konusunda :A

Şakayla karışık bir yorum kattım ben olaya eğlenelim diye, Harun zaten benim gerçek düşüncelerimi biliyor sıkıntı yok :A

Ben de bu gerçekle yüzleşmiş oldum ilk kez :A Bundan sonra senin yanındayım destere konusunda :A
herhalde bende şakayla @destere en azından düsüst onu tebrik ediyorum demişimdir ayoll :A

sizin buradakı amacınız @destere yi yemek @mrt-06 ve ben desteremizi yedirmeyiz size @Harunnn60 :A :A :A

herhalde bende şakayla @destere en azından düsüst onu tebrik ediyorum demişimdir ayoll :A

sizin buradakı amacınız @destere yi yemek @mrt-06 ve ben desteremizi yedirmeyiz size @Harunnn60 :A :A :A
Senin amacını gördük ama destere orada beğenmiyor sen bir şey demiyorsun ama Kaan'ın mesajından bir ton ima arıyorsun. :A :A

Senin adam kayırmana şok oldum Çiko. :unamused:

Senin amacını gördük ama destere orada beğenmiyor sen bir şey demiyorsun ama Kaan'ın mesajından bir ton ima arıyorsun. :A :A

Senin adam kayırmana şok oldum Çiko. :unamused:
Ben @Bully u iyi örnek destereyi kötü örnek gösteriyorum bully tşşk etse destereyi kötülemeye kaanı övmeye devam edicektim o şakayla sıvadım derken bende şakayla ozaman desteyi tebrik ediyorum dedim tabi urada bende kaanda ciddi değiliz zaten kaarlı çıkanda @destere oldu :A :A :A

hhhahah ayy @destere kadar taş düşsün ayoll kafanıza :A :A :A

hahah aa bak bak ben senin mesajını destereye gösterip seni örnek göstermedimmi sende gerçekten beğenmediğini belirtip hayal kırıklına sen uğrattın bee :A

@destere mi çekemiyorsunuz konu yine çocuğa geldi :A @Harunnn60

burda @Bully ve @Harunnn60 a karşı beni savunduğun için mesajlarına harika atmışım yani aslında pek savunmamışsında ben öyle sandım bir an hogatha :) ama mesajların devamında ne kadar art niyetli olduğunuda anladım :)

@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll buradan desterenin çekekemezlliğinden bahsediyorum bully unda yorumunu emeğe saygı adından bahsediyorum çekememezlik ve emeğe saygı adına 2 örnek olmuş diyorum 2 farklı örnek derken kaanda pişkin pişkin ben sıvadım diyor burada oalyı sen batırmıssın vlla :A

Ben @Bully u iyi örnek destereyi kötü örnek gösteriyorum bully tşşk etse destereyi kötülemeye kaanı övmeye devam edicektim o şakayla sıvadım derken bende şakayla ozaman desteyi tebrik ediyorum dedim tabi urada bende kaanda ciddi değiliz zaten kaarlı çıkanda @destere oldu :A :A :A

bunlarda devam mesajların bir küfretmediğin kalmış :) attığım harikalardan dolayı kendime ne kadar kızsam azdır lanet olsun sana hogatha :)

Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
Emre Aydın - Buralar Yalan
Ziynet Sali - Başrol
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman

Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
Emre Aydın - Buralar Yalan
Ziynet Sali - Başrol
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman
mustim en çok senden destek bekliyordu bari insan 6 kişiyi doldurmak için kıyısına köşesine Şıkıştırırdı :A :A :A

bu gece 1.turlar tamamlanacak uplatalım ankete oylar bekleniyor :Z:Z:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...