2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | F Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselmeli ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Besen & Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi
Mabel Matiz - Gök Nerede
Kalben - Sadece
Murat Dalkılıç & Boygar - Leyla
Onurr - Aşıklar Ölmez
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman

1 Mustafa Sandal - Hepsi Aşktan
2 Kutsi feat Meral Kendir - Söz Konusu Aşk
3 Ziynet Sali - Başrol
4 Ozan Doğulu feat. Ziynet Sali - Yağmur
5 Emre Aydın - Buralar Yalan
6 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman

Başrol
Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi
Sadece
Leyla
Buralar Yalan
Hepsi Aşktan

@Harunnn60 bana uygun ayarlamıs birazda benim gibi cicili bicili olmuş renkli :A

@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll 2 farklı örnek olmuş :A :A :A
Bir guruba afişimi koymamışsın koy hemen. :A

afişleri napalım şarkılar önemli :) zaten afişte berbat olmuş kesin @Harunnn60 batırmıştır :)
Senin yorumların kadar kaliteli oldu işte afiş. :smilingimp:

https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Şarkı-2016-1-tur-i-grubu.266110/

@Bully beğenir her zaman. Yorum bile yapar. Değerli başkanımıza itiraf atma. :X :A

yorumları oku bakalım neler demiş ayoll ben seni savundum sen görme :A
Kesinlikle katılıyorum sana Haruncum ben her zamanki gibi emeğinin hakkını verdim ama Çiğdem afişini beğenmeyen destere'yi savunmayı tercih etti beni de hayal kırıklığına uğrattı açıkçası :A

Kesinlikle katılıyorum sana Haruncum ben her zamanki gibi emeğinin hakkını verdim ama Çiğdem afişini beğenmeyen destere'yi savunmayı tercih etti beni de hayal kırıklığına uğrattı açıkçası :A
hahah aa bak bak ben senin mesajını destereye gösterip seni örnek göstermedimmi sende gerçekten beğenmediğini belirtip hayal kırıklına sen uğrattın bee :A

@destere mi çekemiyorsunuz konu yine çocuğa geldi :A @Harunnn60

hahah aa bak bak ben senin mesajını destereye gösterip seni örnek göstermedimmi sende gerçekten beğenmediğini belirtip hayal kırıklına sen uğrattın bee :A

@destere mi çekemiyorsunuz konu yine çocuğa geldi :A @Harunnn60
Beğenmedim demedim ki ilk mesajımda harika demişim zaten :A Beğenmediğim anlamını çıkaran sensin :A

@Harunnn60 bilir zaten hep onun afişlerinin hakkını verdiğimi :A

Ama iyi oldu bu olay, bazı gerçekleri görmemi sağladı :A

Beğenmedim demedim ki ilk mesajımda harika demişim zaten :A Beğenmediğim anlamını çıkaran sensin :A

@Harunnn60 bilir zaten hep onun afişlerinin hakkını verdiğimi :A

Ama iyi oldu bu olay, bazı gerçekleri görmemi sağladı :A
Keşke seni örnek gösterirken bir teşekkür etseydin sıvadım diyeceğine :A

Keşke seni örnek gösterirken bir teşekkür etseydin sıvadım diyeceğine :A
@Bully VE @destere 2 yorum var birisi emeğe saygı adında yorum diğeride çekememezlik adına yorum ayoll 2 farklı örnek olmuş :A :A :A

Sen bu mesajda iyi övememişsin ki beni, 2 farklı örnek olmuş diyerek örnek mi göstermiş oldun şimdi beni :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...