Üşenmesem dün açıcaktım hem nereye açılacağı bile mechul bir konu rtuk ceza verdiği için tv-reyting mi cezayı alan muzik oldugu için muzik bölümüne mi? Yapılan benzetmeyle magazin-guncel haberlere mi bilememYok, açabilirsin istersen.
Evet tartışmaya açık bir konu cidden. Reyting olmaz, güncel haberler de elenebilir geriye müzik dünyası ve magazin kalıyor. Bana müzik dünyası bölümü daha yakın geldi. Bugün üşengeç bir gününde değilsen oraya açabilirsin.Üşenmesem dün açıcaktım hem nereye açılacağı bile mechul bir konu rtuk ceza verdiği için tv-reyting mi cezayı alan muzik oldugu için muzik bölümüne mi? Yapılan benzetmeyle magazin-guncel haberlere mi bilemem
Vallaha üşengecim yorgunluğu atmak için şimdi yabancı dizilerimi izleyeyim erkenden yatayımEvet tartışmaya açık bir konu cidden. Reyting olmaz, güncel haberler de elenebilir geriye müzik dünyası ve magazin kalıyor. Bana müzik dünyası bölümü daha yakın geldi. Bugün üşengeç bir gününde değilsen oraya açabilirsin.
Et tabii yaklaşık 40 gün emek verdim bu etkinliğe.Ben sonuçlardan memnun kalmadım bari seni tebrik edeyim. @Bully
Şaka maka 2014 etkinliğine göre bu yıl daha büyük katılım oldu sanki.