@destere sevinçten taklalar atıyordu Mustafa Sandal elenecek diye ne oy vermesi Neyse siz aranızda halledersiniz artık
2.tura çıkmak için Aynur Aydın'la rekabet içindelerdi sen öne geçirdin Musti'yi Musti'sinin tehlikede olduğunu hissedip döndü hemen
@destere çok üzülecek
Maalesef @Çiğdem- beni paralar sonra o riski göze alamam.ben dün ve bugün için aynur aydına oy vermeyi unutmuşum @Bully ? dün ve bugün için artı iki eklermisin aynur aydına
musityi elememiz şart bu turda başarılı olamazsam diğer turlar tek bir amacım var musti elenene kadar elimden gelen her tür çirkefliği yapıcam
Maalesef @Çiğdem- beni paralar sonra o riski göze alamam.
Ben yapmadım o yaptı:@Bully ne yaptın ya bu grup ölüm grubundan da beter bir şey olmuş. 9 şarkı falan çıkmalı bu gruptan.
Nerden Bilecekmiş
Emrin Olur
Sen Misin İlacım
Ben Olsaydım
Hayat İki Bilet
ve tabii ki Günah Sevap
Günah Sevap'a oy vermemek müzik adına insanlık suçudur. İnşallah turu kazasız belasız geçer. Yılın sound olarak en iyi şarkısı olabilir. Bir oy bir oydur, gelin oy verin, çare Aynur Aydın!
@OzaN bunu beğendi. Oyların için teşekkür ederiz.Aynur Aydın - Günah Sevap | Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum bu grubta ki favorim belli oldu.
Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş
Deniz Seki - Hayat İki Bilet (Klipte tüm şarkıcı, oyuncuları toplamışlar. )
Cem Belevi - Sevemez Kimse Seni (Bazı eski şarkılar sanki biraz değiştirilip yeni yeni sunulmuş gibi geliyor kulağıma nedense, bu da çok tanıdık geldi)
Bengü - Feveran (Söylemeden geçemeyeceğim nedense son zamanlarda şu makyaj gözüme çok güzel gözüküyor. Neyse konumuz bu değil.