Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,717
- Puanı
- 280
O zaman Gülşen'in olmadığı gruplara oy kullanBenim desteğime ihtiyacı yok. 😛
Ben mi ? Telefonunda yalnızca 2 adet yabancı şarkı var birisi de theme song zaten film müziği Türkçe candır merak etme seninkilere de oy vereceğim mutlaka uygun olunca 😉@Doğu hep yabancı müziğe destek veriyorsun Türkçe müziğe de desteğini bekliyoruz.
Aynen Türkçe candır tabii napacan yabancıyı bekliyorum oylarını Salı'ya kadar vaktin var.Ben mi ? Telefonunda yalnızca 2 adet yabancı şarkı var birisi de theme song zaten film müziği Türkçe candır merak etme seninkilere de oy vereceğim mutlaka uygun olunca 😉
Tamam mutlaka kullanacağım aklımdaydı zatenAynen Türkçe candır tabii napacan yabancıyı bekliyorum oylarını Salı'ya kadar vaktin var.
Aynen Türkçe candır tabii napacan yabancıyı bekliyorum oylarını Salı'ya kadar vaktin var.
Ben mi ? Telefonunda yalnızca 2 adet yabancı şarkı var birisi de theme song zaten film müziği Türkçe candır merak etme seninkilere de oy vereceğim mutlaka uygun olunca 😉
Sen görüntü için izliyorsan daha farklı alanlara yönelebilirsinklibi hazırlayanlar yabancı olsun şarkıyı söyleyenler türk olsun daha güzel bir karma olur
türkçe candırda bir rihanna ve shakira düeti çıkmaz türkçede
farklı alanlara yönelmek kolayda onlardanda ses farklı çıkıyor ) ahh uhh lar eşliğinde klip seyretmekte hoş değil hem ses güzel olacak hem klipSen görüntü için izliyorsan daha farklı alanlara yönelebilirsin
Ülkemizde sınırlar fazla aşılamıyor maalesef, sansürcü anlayışı biz de sevmiyoruz ama yapacak bir şey yok.klibi hazırlayanlar yabancı olsun şarkıyı söyleyenler türk olsun daha güzel bir karma olur
türkçe candırda bir rihanna ve shakira düeti çıkmaz türkçede
yinede arada bir bizi mutlu eden şeyler çıkabiliyor mesela gülşenden bayağı memnunum sıla ise çok tutucu oysa biraz daha özgür takılsa başımızın üstünde yeri var yinede @denizz19 duymasınÜlkemizde sınırlar fazla aşılamıyor maalesef, sansürcü anlayışı biz de sevmiyoruz ama yapacak bir şey yok.
Umarım bunu tek elle yazmamışsındır Müzik dinleyeceksen klip benim için beşinci plandadır. Ben sese bakarım vallahafarklı alanlara yönelmek kolayda onlardanda ses farklı çıkıyor ) ahh uhh lar eşliğinde klip seyretmekte hoş değil hem ses güzel olacak hem klip