2015 En Favori Şarkı 2015 | 1.Tur | D Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Çalkala
  • Yaş Hikayesi
  • Dan Dan
  • Aşk Eşittir Biz
  • Hediye
  • Muhtemel Aşk

Seksendört - Acemiler
İrem Derici - Aşk Eşittir Biz
Göksel - Denize Bıraksam
Demet Akalın - Çalkala
Merve Özbey - Yaş Hikayesi
Gülşen - Dan Dan

Merve Özbey - Yaş Hikayesi
Göksel - Denize Bıraksam

Sıla - Hediye
Demet Akalın - Çalkala
Gülşen - Dan Dan
İrem Derici - Aşk Eşittir Biz

Oylarım şu şekilde
Ekran Alıntısı.PNG

@Doğu hep yabancı müziğe destek veriyorsun Türkçe müziğe de desteğini bekliyoruz. :T:

@Doğu hep yabancı müziğe destek veriyorsun Türkçe müziğe de desteğini bekliyoruz. :T:
Ben mi ? :A Telefonunda yalnızca 2 adet yabancı şarkı var birisi de theme song zaten film müziği :D Türkçe candır merak etme seninkilere de oy vereceğim mutlaka uygun olunca 😉

Ben mi ? :A Telefonunda yalnızca 2 adet yabancı şarkı var birisi de theme song zaten film müziği :D Türkçe candır merak etme seninkilere de oy vereceğim mutlaka uygun olunca 😉
Aynen Türkçe candır tabii napacan yabancıyı bekliyorum oylarını Salı'ya kadar vaktin var. :D

Aynen Türkçe candır tabii napacan yabancıyı bekliyorum oylarını Salı'ya kadar vaktin var. :D

klibi hazırlayanlar yabancı olsun şarkıyı söyleyenler türk olsun daha güzel bir karma olur :)
türkçe candırda bir rihanna ve shakira düeti çıkmaz türkçede :)

klibi hazırlayanlar yabancı olsun şarkıyı söyleyenler türk olsun daha güzel bir karma olur :)
Sen görüntü için izliyorsan daha farklı alanlara yönelebilirsin :A

Sen görüntü için izliyorsan daha farklı alanlara yönelebilirsin :A
farklı alanlara yönelmek kolayda onlardanda ses farklı çıkıyor :)) ahh uhh lar eşliğinde klip seyretmekte hoş değil :) hem ses güzel olacak hem klip :)

Ülkemizde sınırlar fazla aşılamıyor maalesef, sansürcü anlayışı biz de sevmiyoruz ama yapacak bir şey yok. :)

Ülkemizde sınırlar fazla aşılamıyor maalesef, sansürcü anlayışı biz de sevmiyoruz ama yapacak bir şey yok. :)
yinede arada bir bizi mutlu eden şeyler çıkabiliyor mesela gülşenden bayağı memnunum :) sıla ise çok tutucu oysa biraz daha özgür takılsa başımızın üstünde yeri var yinede @denizz19 duymasın :)

farklı alanlara yönelmek kolayda onlardanda ses farklı çıkıyor :)) ahh uhh lar eşliğinde klip seyretmekte hoş değil :) hem ses güzel olacak hem klip :)
:FUmarım bunu tek elle yazmamışsındır :A Müzik dinleyeceksen klip benim için beşinci plandadır. Ben sese bakarım vallaha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...