@Titanium göz atacağını söylemiştin Salı'ya kadar vaktin var haberin olsun.
Pazartesi akşamı veya salı akşamı bakabilirim diye düşünüyorum, gruplar maşallah 12'şer li olunca gözüm korktu.
@Titanium göz atacağını söylemiştin Salı'ya kadar vaktin var haberin olsun.
4 gün süre veriyoruz zaten rahat rahat oylayın diye. Salı akşamı yeni gruplar açılacak ama sen yarın akşam bakmaya çalış, gözün korkmasın çok güzel şarkılarımız var zevkle oylayacaksındır diye düşünüyorum.Pazartesi akşamı veya salı akşamı bakabilirim diye düşünüyorum, gruplar maşallah 12'şer li olunca gözüm korktu.
Buna oy verdim baktım Teoman 9 oy almış. Küfredip çıktım@-potterhead- bu ve diğer 4 grubumuza oylarını bekleriz.
Aa 1, 2, 4 oy falan alan var ama 9 oy kötü sayılmaz yine. Hem Salı günü açacağım gruplarda bir şarkısı daha var Teoman'ın belki o iyi gider.Buna oy verdim baktım Teoman 9 oy almış. Küfredip çıktım
TamamdırAa 1, 2, 4 oy falan alan var ama 9 oy kötü sayılmaz yine. Hem Salı günü açacağım gruplarda bir şarkısı daha var Teoman'ın belki o iyi gider.
Diğer gruplara da uğra lütfen.
Ankete de oy kullanaydın iyiydi.Hande Yener - Hani Bana
İrem Derici - Değmezsin Ağlamaya - Şampiyonluk yolunda başarılar şimdiden.
Teoman - Serseri Bunuda baya beğendim.
Ece Seçkin - Aman Aman
Tuğba Yurt - Aklımda Sorular Var
Sertab Erener - Tesadüf Aşk
Telefondan girdiğim için göremiyorum anketi...Yeni farkettim.Bilgisayardan girince görülüyormuş.En Favori Şarkı'da anketli sistemle oyluyoruz şarkıları, üst tura yükselmesini istediğimiz şarkılara oy veriyoruz, yukardaki anketi göremiyor musun?
Hala kullanmamışın ama oy.Telefondan girdiğim için göremiyorum anketi...Yeni farkettim.Bilgisayardan girince görülüyormuş.
@vadikızı sadece B grubuna oy kullanmışsın, diğer gruplara da bekleriz oylarını.
Ver tabii abla değerli oylarından mahrum bırakma bizi.vereceğimde anca fırsat buluyorum hemen veriyorum kaan
Ver tabii abla değerli oylarından mahrum bırakma bizi.