@tolgab Demet elenince oyları zorla toplar olduk senden. ss
B, C ve D gruplarına da uğramanı bekliyoruz.
aynen öyle elediniz Demet'i artık peşimden koşçan @sokak sanati gibi..
Sıkıntı yok koşarım ben.aynen öyle elediniz Demet'i artık peşimden koşçan @sokak sanati gibi..
Mabel zaten kazanamayacaktı Bari potada olan Sıla'yı yükselteydinMabel Matiz - Gel
Sılayla Mabel Matiz'in aynı gruba düşmesi kötü oldu benim için. 😛
Sağ ol Haruncum tabiki teşekkürler Ama daha tatmin edici olman için yarı final ve final gibi yerlerde de desteğini alabilirim bence sıkıntı yokMabel Matiz hep aynı ses tonu. Geealllll filan. :/ Yeter yani.
Simge - Miş Mİş ise hani kalitesiz olur ya bir ürün yinede memnun kalırsın işte buda böyle bir şey. Şarkı kalitesiz ama dinliyorsun yinede.
Sıla - Hediye diyorum.
@denizz19 teşekkür et.
Aslansın agaSıla - Hediye
Şimdi Sıla kaybetse sen forumu ateşe verirsin. :/ Yandık.Sağ ol Haruncum tabiki teşekkürler Ama daha tatmin edici olman için yarı final ve final gibi yerlerde de desteğini alabilirim bence sıkıntı yok
Aslansın aga
Sıla yarı finale kadar çıkmalıydı nitekim de çıkacak görünüyor zaten. Hatta büyük finali de görmeliyiz bence ne dersin Harun.Şimdi Sıla kaybetse sen forumu ateşe verirsin. :/ Yandık.
Deniz'in baskısına boyun eğmezsin bence sen Harun.Şimdi Sıla kaybetse sen forumu ateşe verirsin. :/ Yandık.
Iyy ne baskısı ama Harun SILA seven bir arkadaş çünkü kaliteden anlıyor kendi ağzıyla söyledi.Deniz'in baskısına boyun eğmezsin bence sen Harun.
Yav he he Yalın'ı Sıla'dan daha çok sevdiğine eminim, MusicSurvivor'da ilk sıraya Rihanna'yı ikinci sıraya Yalını koyuyordu genelde.Iyy ne baskısı ama Harun SILA seven bir arkadaş çünkü kaliteden anlıyor kendi ağzıyla söyledi.
Belki bu şarkısını sevmiyordur Neyse yarı Fİmralı başlat bakalım kurayı iyice çalkala tombala yapalımYav he he Yalın'ı Sıla'dan daha çok sevdiğine eminim, MusicSurvivor'da ilk sıraya Rihanna'yı ikinci sıraya Yalını koyuyordu genelde.
Bakacaz artık. Aynen lafa tutma beni açayım şu grupları nolacaksa olsun.Belki bu şarkısını sevmiyordur Neyse yarı Fİmralı başlat bakalım kurayı iyice çalkala tombala yapalım