2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Zaten yakında geliyor :A Sen RüzgarGülü’ne söyleyince laf lafı açınca ben de söylemiş bulundum :A

Çok gizli bir şey de değil, forumda yakın zamanda birkaç kez bu etkinliğin konusu açıldı :A

Bu konunun şerefine olsun be spoiler nolacak :Z
Dosinin hevesi kursağında kaldı. Olmaz ceza almalısın. 😂😅

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Dosinin hevesi kursağında kaldı. Olmaz ceza almalısın. 😂😅
Yangına körükle gitme sen de :A Bana çok gizli diye bir şey denmedi :A

Bu etkinliğin yapılacağı forumda açık açık yazıldı. Dosi’nin de etkinlikleri benle yapacağı zaten bilinen bir şey :A

Benim gönlüm rahat, içim ferah :A
------

Kafama eserse o bölümü komple silerim forumdan. Yetkim var nede olsa :A
Neyse @Bully sabırsız davranıp açık etmiş.
En Favori Güzel’i bir kaç güne başlatıyoruz. Tüm yorumları o güne saklayın :A
kurallarla gelirim :Z
------

Öyle bir bölüm olmayınca mecbur olursunuz
Onu açık etmem bu konunun coşmasına da katkıda bulundu :A Her şey plan dahilinde :A

Öneri düşünsünler hem etkinlik süreci hızlansın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Kafama eserse o bölümü komple silerim forumdan. Yetkim var nede olsa :A
Neyse @Bully sabırsız davranıp açık etmiş.
En Favori Güzel’i bir kaç güne başlatıyoruz. Tüm yorumları o güne saklayın :A
kurallarla gelirim :Z
------

Öyle bir bölüm olmayınca mecbur olursunuz
Şimdi forumun en güzel yerlerinden biri olan ünlü resimlerini kaldirirsan ki zaten ültimatom yaptın anlıyorum neden tehdit var en güzel ünlülerin resimleri çok tatlı değiller mi yahu :D

Neden ortam gergin.😱🥺😱

Kaldirabiliyor olman o bölümü kaldırmanı gerektirmez zaten kurallara uyuyoruz sende stres baskı oldu sanırım :(

Biraz eğlenelim o zaman :F

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Görevi kötüye kullanmaktan isyan başlatırız. 😅 Gücü eline aldı çok değişti deriz. 😂 Sen artık eski dosi değilsin deriz. 😁
O bölüme olan duygularımı herkes bilir :A
Görev kötü diye bir şey yok. Ne hak verildiyse bunu kullanmam en büyük hakkım :A
Ayrıca değişti deseniz ne önemi var. Beni ne favori üyeliklerde nede yönetici değerlendirmelerinde değerlendiremeyeceğiniz için hepinize kötü davranabilirim :A @Bully

Yangına körükle gitme sen de :A Bana çok gizli diye bir şey denmedi :A

Bu etkinliğin yapılacağı forumda açık açık yazıldı. Dosi’nin de etkinlikleri benle yapacağı zaten bilinen bir şey :A

Benim gönlüm rahat, içim ferah :A
------

Onu açık etmem bu konunun coşmasına da katkıda bulundu :A Her şey plan dahilinde :A

Öneri düşünsünler hem etkinlik süreci hızlansın :A
Hep sen gerdin @Dosi yi açık verdin bize kızıyor 🕵️

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Şimdi forumun en güzel yerlerinden biri olan ünlü resimlerini kaldirirsan ki zaten ültimatom yaptın anlıyorum neden tehdit var en güzel ünlülerin resimleri çok tatlı değiller mi yahu :D

Neden ortam gergin.😱🥺😱

Kaldirabiliyor olman o bölümü kaldırmanı gerektirmez zaten kurallara uyuyoruz sende stres baskı oldu sanırım :(

Biraz eğlenelim o zaman :F

Şöyle çok müsait olduğum bir gün güzel bir ayar çekeceğim :A
Kuralına uyana bir şey diyen yok :A

• Olmamış
  • Üzücü
Reactions: xdragxx and TenTen
Görev kötü diye bir şey yok. Ne hak verildiyse bunu kullanmam en büyük hakkım :A
Ayrıca değişti deseniz ne önemi var. Beni ne favori üyeliklerde nede yönetici değerlendirmelerinde değerlendiremeyeceğiniz için hepinize kötü davranabilirim :A @Bully
Aaaaa , bak bak bak. İcindeki kötülük çıktı Dosinin 😱😱😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen oylanmamak harika bir şey rahat rahat kafana göre hareket edersin :A Admin hanımın kimseye eyvallahı olmaz :A

Göreceğiz. Hoşuma gitmezse Ozanla iletişim merkezine basvururim :D
Çok korktum bu tehditten :A
Ben hiç bir zaman kuralın dışına çıkmış biri değilim. Yaptığım tüm yenilikleri veya değişiklikleri daima Ozan’a danışıp yaparım merak etme :A
Yıllardır aynı çizgiden devam ediyorum.