2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Haberim yoktu :A Tebrikler :A
Aaaaa. İnsan konudaki tarihçeden bile anlar :A
Diğer tebriği bekliyorum :A

Ne tebriği :A
------

Hadi bakalım bu sefer biraz kalıcı olalım bu sefer tutun ben burada :A
Senin forumda ilk tanıdıklarından biri benim :A O dönem ara vermek zorunda kaldığım için seni tutamadım ama artık buralardayım ve tutacağım seni :A Kalıcı olman için elimden geleni yapacağım :A

• Harika
Reactions: Gerekli24
Valla gerçekçi olmak gerekirse gerek üye gerek ziyaretçi arada baksam da bağım kopmuştu burayla şimdi gireyim dedim eski dostların bazılarını görünce sevindim:A
------

Haberim yoktu :A Tebrikler :A
Olayi anlayınca sonra tebrik ettim zaten @Dosi :A ama o 2023 işi olunca bir yıl onceki oylama diye düşündüm

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Bulişkomm tebriksler olsun hak edilmiş bir başarı, sonuna kadar desteklediğim nadir isimlerdensin tepe tepe kullan etiketini. :bhr: :Z @Bully

@Dosi senin de emeklerine sağlık sorunsuz bir şekilde ilerlettin ve bitirdin. :Z

• Harika
Valla gerçekçi olmak gerekirse gerek üye gerek ziyaretçi arada baksam da bağım kopmuştu burayla şimdi gireyim dedim eski dostların bazılarını görünce sevindim:A
------

Olayi anlayınca sonra tebrik ettim zaten @Dosi :A ama o 2023 işi olunca bir yıl onceki oylama diye düşündüm
Ya hepsini geç hiç mi renkli kulanıcı isimleri dikkatini çekmedi :A
@Bully anlamıyor pes ettim :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and Gerekli24
Ya hepsini geç hiç mi renkli kulanıcı isimleri dikkatini çekmedi :A
@Bully anlamıyor pes ettim :A
Bullyde etiket var da sende sadece coadmin görüyorum 1 yıl önceki anket sandım onu :A
------

Senin forumda ilk tanıdıklarından biri benim :A O dönem ara vermek zorunda kaldığım için seni tutamadım ama artık buralardayım ve tutacağım seni :A Kalıcı olman için elimden geleni yapacağım :A
Hadi bakalım bekliyoruz :Z

• Harika
  • Güldürdün
Bulişkomm tebriksler olsun hak edilmiş bir başarı, sonuna kadar desteklediğim nadir isimlerdensin tepe tepe kullan etiketini. :bhr: :Z @Bully

@Dosi senin de emeklerine sağlık sorunsuz bir şekilde ilerlettin ve bitirdin. :Z
Teşekkür ederim canım Serhat’ım duygular karşılıklı ben de sana tam destek oldum zaten iyi ki varsın :bhr: :Z

• Harika
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Aynen ikimiz de süper emekli olduk ve profil fotolarımız benzediği için @12.Adam ikimizi karıştırıyordu eskiden :A

Yakında Güzeller etkinliği başlatacağız @Dosi ile, kaçırma sakın :Z
Şu ana kadar isim belirtmeden etkinlik etkinlik diyorum sen spoi veriyorsun 😡
------

Bully emekliyken süper emekli oldu.
Artık favori üyeler süper favori üye olmaya başladı.
Ben süper modken artık turuncu admin oldum. Bunun içinde tebrik eder insan :A
------

Öyle oldu gibi :A
@Gerekli24 o kadar yazdım :A

Şu ana kadar isim belirtmeden etkinlik etkinlik diyorum sen spoi veriyorsun 😡
------

@Gerekli24 o kadar yazdım :A
Zaten yakında geliyor :A Sen RüzgarGülü’ne söyleyince laf lafı açınca ben de söylemiş bulundum :A

Çok gizli bir şey de değil, forumda yakın zamanda birkaç kez bu etkinliğin konusu açıldı :A

Bu konunun şerefine olsun be spoiler nolacak :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi