2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Tebrik ederim Kaan'ım. Zaten foruma bir döndün pir döndün. Sonuna kadar hak edilmiş bir ödül. Bu zamana kadar nasıl hiç kazanamadın o da şaşırtıcı bir durum :A @Bully

@Dosi hanım senin de emeklerine sağlık.
Teşekkür ediyorum Utku’m, oylamalarda da destek oldun zaten bana, çeyrek finali unutmasan eminim orda da bana kullanırdın oyunu :A

Bu zamana kadar kazanamamama senin gibi birçok kişi şaşırdı :A Bazen daha güçlü rakiplerim oldu, bazen de de aktif olamadığım için şampiyonluk şimdiye kısmet oldu :A Geç olsun güç olmasın :Z
------

Ömer abime tebriklerimi sunuyorum, gönüllerin şampiyonu.

Mr. AT yine gönüllerin şampuanı...

YILIN FAVORİ ÜYESİ İSE KAAN. TEBRİKLER KARDEŞİM :Z
Teşekkür ediyorum Barış’ım :Z

Oylama başladığında foruma ara verdin yoksa sen de daha iyi sonuçlar alabilirdin. Seneye oylama vakti aktif ol ve yap şovunu :Z

• Harika
Reactions: MasacRE
Sana açacağın yeni konular bulmak gerekir. Bi düşüneyim bunu :A
Tenten spor bölümüne daldı artık. Sende el atabilirsin :A
Spor bölümü bana uygun değil ben.tv sinema yabancı diziler haberleri oyun bölümü ve boş boş konular benim işim belki ünlü resimleri olabilir ama ceza yerim diye pek yonelmiyorum :D

Aktifiz ya ben konu açma felan dedim. :D

Konu açmam lazım tenteni geçecem. @TenTen bir ara da rakibim @Royal_Highness vardı geride kaldı o :F

Diyerek burdan rakip olduğumu belirteyim onlar da gaza gelsin ama tenten hiç tetiklenmiyor :D
Belli başlı kurallar var. O kurallara uyarak açmaya çalışıyorum. Bir taraftanda kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yapmak istemem. Elim alıştıktan sonra spor bölümünü komple ele geçiricem. 😄

Gel buyur rakip olalım ne demek memnun olurum. :) Ama ben geride kalmam. 😘

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Teşekkür ediyorum Utku’m, oylamalarda da destek oldun zaten bana, çeyrek finali unutmasan eminim orda da bana kullanırdın oyunu :A

Bu zamana kadar kazanamamama senin gibi birçok kişi şaşırdı :A Bazen daha güçlü rakiplerim oldu, bazen de de aktif olamadığım için şampiyonluk şimdiye kısmet oldu :A Geç olsun güç olmasın :Z
------

Teşekkür ediyorum Barış’ım :Z

Oylama başladığında foruma ara verdin yoksa sen de daha iyi sonuçlar alabilirdin. Seneye oylama vakti aktif ol ve yap şovunu :Z
Her turda oy attım zaten. Çeyreği oylamayı unutmasam orada da destek olurdum elbette. Ama eşitliğe yakın bir durum bile olmadı güle oynaya yürüdün şampiyonluğa maşallah Kaan'ım :A

• Harika
Reactions: Bully
Her turda oy attım zaten. Çeyreği oylamayı unutmasam orada da destek olurdum elbette. Ama eşitliğe yakın bir durum bile olmadı güle oynaya yürüdün şampiyonluğa maşallah Kaan'ım :A
Takip ettim zaten ama söylemene gerek bile yok şampiyon olmam için tam destek vereceğini biliyordum, biliyorum :A

Valla öyle oldu ama bu durum daha önce hiç kazanamamış olmamdan da kaynaklandı :A Halk artık yeter bu gariban Bully de bir kez şampiyon olsun diye acıma oyları da kullandı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Belli başlı kurallar var. O kurallara uyarak açmaya çalışıyorum. Bir taraftanda kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yapmak istemem. Elim alıştıktan sonra spor bölümünü komple ele geçiricem. 😄

Gel buyur rakip olalım ne demek memnun olurum. :) Ama ben geride kalmam. 😘
Gel gel gaza geldin bu yeter tabiki yarışıriz :D

@Royal_Highness de rakibimiz unutma :D

En çabuk gaza gelen LPG'li üye unvanı verilmeli @TenTen e :F

Spor bölümü bana uygun değil ben.tv sinema yabancı diziler haberleri oyun bölümü ve boş boş konular benim işim belki ünlü resimleri olabilir ama ceza yerim diye pek yonelmiyorum :D
Ünlü resimleri konusunda da kafamda bir iki kişi var. Şuan araştırma aşamasında bulunuyorum. Forumda resimleri var mı yok mu diye kontrol durumundayım. 😂

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Tebrikler ben olmadığım zaman aktiflie kalmayıp en favori üye olmuşsun:A
Teşekkür ederim 4 yıl ara verdikten sonra Ağustos ayında foruma döndüm :A Sen yokken aktif olup ilk En Favori Üye şampiyonluğumu elde ettim :A

Konuya da beğeni atarsan süper olur :A @Dosi @Yakamoz-Asi

Ünlü resimleri konusunda da kafamda bir iki kişi var. Şuan araştırma aşamasında bulunuyorum. Forumda resimleri var mı yok mu diye kontrol durumundayım. 😂
Giyinik olacaklar yoksa imha ederim:A
O bölümden uzak durmanızı öneririm @RüzgarGülü

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and Dosi
Ziyaretçi olarak baktıysan tebrik etmeni gerektirecek birden fazla sebep var 😱
Bir kaç ay öncede ben 3. Kez yılın favori üyesi seçilmiştim.
Onun haricinde gözünü açarsan şimdi yazımı okurken bile anlamam gerekirdi :A
Haberim yoktu :A Tebrikler :A

• İlginç
Reactions: Dosi