2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Sokak sanatından sonra ben oy kullanmıyorum. Tekin ne yapardı bilmem @Dosi
O yok artık. Sanada bir şey yapamaz. Biz varız burada
Damien Duff'ı değil tekin'i sormuş sana @Yakamoz-Asi :A
Aynı sözler geçerli. İkinizde oy vermezdi ama kötünün iyisi derse ve mecburiyet olsaydı belki bir tık seni seçerdi. Eskisi seni severdi malum :A @Yakamoz-Asi

O yok artık. Sanada bir şey yapamaz. Biz varız burada

Aynı sözler geçerli. İkinizde oy vermezdi ama kötünün iyisi derse ve mecburiyet olsaydı belki bir tık seni seçerdi. Eskisi seni severdi malum :A @Yakamoz-Asi
Yine de oy vermezdi bence bana :A Yenisi ile çeşitli sebeplerden eski uyuşma olmadı :A

Bu arada Damien Duff sokak sanati’ni bahane edip finale oy kullanmamış ama geçen sene açık oylama finalinde sana oy atmış :A

Yine de oy vermezdi bence bana :A Yenisi ile çeşitli sebeplerden eski uyuşma olmadı :A

Bu arada Damien Duff sokak sanati’ni bahane edip finale oy kullanmamış ama geçen sene açık oylama finalinde sana oy atmış :A
Beni kendiniz ile bir tutmayın. O minnet duygusundan dolayıdır :Z

Beni kendiniz ile bir tutmayın. O minnet duygusundan dolayıdır :Z
@Yakamoz-Asi ve ben senle bir olabilir miyiz hiç zaten :A

Dokunmadığın kimse kalmamış :A

Benim bu şampiyonluğumda da senin payın çok büyük, sebepleri sıralamayayım şimdi tek tek. Sen biliyorsun zaten :A

@Yakamoz-Asi ve ben senle bir olabilir miyiz hiç zaten :A

Dokunmadığın kimse kalmamış :A

Benim bu şampiyonluğumda da senin payın çok büyük, sebepleri sıralamayayım şimdi tek tek. Sen biliyorsun zaten :A
Böyle yazınca yanlış anlaşmalar olur.
Sebebi en başta etkinliklerime el atman oldu ve ben ve @Yakamoz-Asi ile çene çalmaların ile göz önünde olmuş oldun. Konu vs bahane, aktiflik en büyük etken kazanmada. Bunu çok gördük :A

Böyle yazınca yanlış anlaşmalar olur.
Sebebi en başta etkinliklerime el atman oldu ve ben ve @Yakamoz-Asi ile çene çalmaların ile göz önünde olmuş oldun. Konu vs bahane, aktiflik en büyük etken kazanmada. Bunu çok gördük :A
Ne yanlış anlaşılması olacak canım :A

Etkinlikler ve arkadaşlığın büyük etken zaten :A Aktiflik zaten en büyük etken, geçmiş senelerde beni yaktı ama bu sene tam aktif olunca şampiyonluk geldi :A

• Harika
Reactions: Dosi
@Gerekli24 yokluğumda profilime yazmıştı sağolsun, aradan aylar geçti ve tam da En Favori seçildiğim zaman foruma döndü :A

@Yakamoz-Asi 😱 Yoksa yoksa yoksa sen reaksiyon bırakmadın mı...
Oylama zamanı gelse senaryolar kurulurdu :A

Bıraktı be :A o anlar ne demek istediğimi. Sanaydı o laf :A
------

Ben daha işten yeni çıkıyorum :A

Oylama zamanı gelse senaryolar kurulurdu :A

Bıraktı be :A o anlar ne demek istediğimi. Sanaydı o laf :A
------

Ben daha işten yeni çıkıyorum :A
He şu reaksiyon mevzusu :A

Yoksa ben de hatırladım yani @Yakamoz-Asi nin reaksiyon bıraktığını :A

Potansiyelli konularda reaksiyon istemek normal :Z

hız kesmeden kapsamlı bir etkinlik daha geliyor. Hepinizin yardımına ihtiyacımız var o yüzden aktif olun :Z
Aktifiz ya ben konu açma felan dedim. :D

Konu açmam lazım tenteni geçecem. @TenTen bir ara da rakibim @Royal_Highness vardı geride kaldı o :F

Diyerek burdan rakip olduğumu belirteyim onlar da gaza gelsin ama tenten hiç tetiklenmiyor :D

Aktifiz ya ben konu açma felan dedim. :D

Konu açmam lazım tenteni geçecem. @TenTen bir ara da rakibim @Royal_Highness vardı geride kaldı o :F

Diyerek burdan rakip olduğumu belirteyim onlar da gaza gelsin ama tenten hiç tetiklenmiyor :D
Sana açacağın yeni konular bulmak gerekir. Bi düşüneyim bunu :A
Tenten spor bölümüne daldı artık. Sende el atabilirsin :A

Tebrik ederim Kaan'ım. Zaten foruma bir döndün pir döndün. Sonuna kadar hak edilmiş bir ödül. Bu zamana kadar nasıl hiç kazanamadın o da şaşırtıcı bir durum :A @Bully

@Dosi hanım senin de emeklerine sağlık.

• Harika
Reactions: Bully and Dosi