Ceza konusunu diyorsun? @xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi@12.Adam ın konusu olmasaydı bulamazdım
Reisi güldürdük
Ceza konusunu diyorsun? @xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi@12.Adam ın konusu olmasaydı bulamazdım
Reyiz keyiflenmiş demek ona da yanlış yapılmış aynı kişi tarafından
Hayır konuyu bulamazdım @xemrexxxReyiz keyiflenmiş demek ona da yanlış yapılmış aynı kişi tarafından
1 sene boyunca hem ben kurtuldum hem de benden kurtuldularKazanan belli bence
1 sene demişken @Bully en az 1 sene ayın favori oylamalarında olmayacak. Bir rakip daha eksildi masadan
Bugün @Dosi nin 2.reaksiyon talebi, güya vazgeçmişti @Yakamoz-AsiKonuya reaksiyon bırakmamış ama
Aaa niyeki. Konuyu açarken etiket etmiştim seni. Gelmedi mi bildirim?
Etiketi bir sene takma hayali kurmuyorsundur umarım1 sene boyunca hem ben kurtuldum hem de benden kurtuldular
Dinlenmek iyi olur
Ne zaman alacaksın ki canım etiketimi benden…Etiketi bir sene takma hayali kurmuyorsundur umarım
Etkinlik diğer aya sarkmadığı için Ocak aynın favori üyesini seçebiliriz. Yalnız bir sürü isim devre dışı olacak
Yenileri piste alalım
Düşünmem gerek bunuNe zaman alacaksın ki canım etiketimi benden…
Seçelim bakalım Eskiler dışarı, yeniler içeri
Etiketim bende ne kadar uzun kalırsa etkinlikler o kadar güzel yapılırDüşünmem gerek bunu
Pazarlığa mı başladın 😱 @Yakamoz-AsiEtiketim bende ne kadar uzun kalırsa etkinlikler o kadar güzel yapılır
Etiketim bende ne kadar uzun kalırsa etkinlikler o kadar güzel yapılır
Pazarlığa mı başladın 😱 @Yakamoz-Asi
Pazarlığa mı başladın 😱 @Yakamoz-Asi
Şampiyonluk ve etiket beni yoldan çıkardıBully kendi ayarlarında değil bugün mazur görmek gerek.
Haklısın. Zafer sarhoşuBully kendi ayarlarında değil bugün mazur görmek gerek.
Yapıp ne yapacaksın eline ne geçecek. 😁Favorim @TenTen benim oyum ona