2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Hak etmediği derken?
2024 yılının enlerine bak, konu açanlar, mesaj yazanlar olarak hak etmiş mi etmemiş mi? Tabi bu senin görüşün. Oyunuda ona göre Bully’e vermemen gerekirdi :A
Ayrıca forumun çok büyük etkinlikleri En Favori Şarkı ve En Favori Hit Olmuş Klipsiz şarkılar gibi yorucu etkinlikleri emekli olmasına rağmen üstlenip üzerimden büyük yük aldı.
Ben oyumu hep en yakın bulduğum üyelere veriyorum @Bully 1 konu açmasın sevdiğim bir üyeyse oyumu veririm.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Genel olarak oyunu aldığıma göre sevdiğin bir üyeyim o zaman? :A
Benim orda demek istediğim insan bazen çok çalıştığı hak ettiği şeyleri alamıyor ama aynı şeyi daha az çalışarak başka zamanda alabiliyor misal 2016'da daha çok mesaj,konu açtın ama kazanmadın bu yıl o yıla kıyasla daha az çalıştın ama kazandın, biraz felsefe yapmak istedim :X :A ama @Dosi konuya başka bir yerden girdi zaten hep yanlış anladı beni.

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Benim orda demek istediğim insan bazen çok çalıştığı hak ettiği şeyleri alamıyor ama aynı şeyi daha az çalışarak başka zamanda alabiliyor misal 2016'da daha çok mesaj,konu açtın ama kazanmadın bu yıl o yıla kıyasla daha az çalıştın ama kazandın, biraz felsefe yapmak istedim :X :A ama @Dosi konuya başka bir yerden girdi zaten hep yanlış anladı beni.
O yıl daha çok çalıştığını nerden biliyorsun? :A
Neyse mesajını anladım ama ifade yanlış geldi sadece, haketmedin deyince ister istemez tüm pozitif mesajın büyüsü yerle bir oluyor :A
------

İyi iyi ben zaten sevilmeyecek adam mıyım :A
Herkesin sevmeyeni var. Hayatın kanunu bu :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Neyse mesajını anladım ama ifade yanlış geldi sadece, haketmedin deyince ister istemez tüm pozitif mesajın büyüsü yerle bir oluyor :A
------

Herkesin sevmeyeni var. Hayatın kanunu bu :A
İlla ki :A Herkes tarafından sevilecez diye bir şey yok :A

• Aynen
Reactions: Dosi
Eve gelebildim sonunda. :D ben gelinceye kadar hemen 4 sayfa olmuṣ maṣallah. :)

Sadece kazanan değil, finalist de bir balkon konuṣması yapmalı diyeceğim ama Kaan konuṣma yapmamıṣ. O yüzden benim ki biraz uzun. :A

Öncelikle emekleri için @Dosi 'ye teṣekkürlerimizi iletelim. :bhr:

Uzun yıllardır tanıṣtığım, kardeṣim @Bully 'yi bu baṣarısından ötürü tebrik ederim. İlk turdan belliydi aslında kazanacağın. :D

Aslında 10 sene önceden kalma bir emanetti üzerimde, on sene önce bazı olaylar sonucu son turlarda kartlar yeniden dağıtılmıṣ, yeni kartlar benim Favori Üye olmama nasip olmuṣtu. 10 sene sonra, ṣimdi de 3. kez finalde olmak benim için özel bir durum. Bana oy veren ve finale taṣıyan herkese teṣekkürlerimi iletirim.

Bana finalde oy veren arkadaṣları unutmayacağım. Akrep burcu sözü. Sizlere özel teṣekkür etmek isterim. Eyvallah. :love1: değerli oyunuzun anlamı benim için ne ifade etti bilemezsiniz. :bhr:
@phoebebuffay @emreemreu @xdragxx @S.G.A.T. @xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch ve @Bully

Bana oy vermeyenlere bu videoyu içtenlikle gönderiyorum. :A

Üye olduktan 1 sene sonra, 2014 Yılın Favori Üyesi ve sonrasında 3-4 kere Ayın Favorisi baṣarılarıyla artık bu oylamalara noktayı koyuyorum. Bu benim son katıldığım oylamaydı. Emekliliğimi istedim bu tür etkinliklerden. Bunu etkinlik boyunca söylemedim, ṣimdi sırasıydı.

Zamanında bana Editörlükten Süper Moderatörlüğe kadar inanan Adminimiz @bazinga 'ya da buradan teṣekkürlerimi iletiyorum her ne kadar oy kullanmamıṣ olsa da. Ama ben Admin olsaydım bende seçim yapmazdım. @Dosi son yönetici seçimlerinde çok istedi dönmemi ama emeklilik güzel. Zirvede bitirmek gerek bazı ṣeyleri.

Son olarak duruṣuyla baṣtan sona kadar oy vermeyeceğim, seçim yapmayacağım diyen eski Hobbit yeni @TenTen 'i de tebrik ederim. :D

Önümüzdeki tüm Favori Üye etkinliklerinde herkese baṣarılar.

Son düzenleme:
O yüzden misal dedim, neyse zaten söylediğim her şey sana yanlış geliyor alıştık artık.

• Okudum
Reactions: Dosi
Eve gelebildim sonunda. :D ben gelinceye kadar hemen 4 sayfa olmuṣ maṣallah. :)

Sadece kazanan değil, finalist de bir balkon konuṣması yapmalı diyeceğim ama Kaan konuṣma yapmamıṣ. O yüzden benim ki biraz uzun. :A

Öncelikle emekleri için @Dosi 'ye teṣekkürlerimizi iletelim. :bhr:

Uzun yıllardır tanıṣtığım, kardeṣim @Bully 'yi bu baṣarısından ötürü tebrik ederim. İlk turdan belliydi aslında kazanacağın. :D

Aslında 10 sene önceden kalma bir emanetti üzerimde, on sene önce bazı olaylar sonucu son turlarda kartlar yeniden dağıtılmıṣ, yeni kartlar benim Favori Üye olmama nasip olmuṣtu. 10 sene sonra, ṣimdi de 3. kez finalde olmak benim için özel bir durum. Bana oy veren ve finale taṣıyan herkese teṣekkürlerimi iletirim.

Bana finalde oy veren arkadaṣları unutmayacağım. Akrep burcu sözü. Sizlere özel teṣekkür etmek isterim. Eyvallah. :love1: değerli oyunuzun anlamı benim için ne ifade etti bilemezsiniz. :bhr:
@phoebebuffay @emreemreu @xdragxx @S.G.A.T. @xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch ve @Bully

Bana oy vermeyenlere bu videoyu içtenlikle gönderiyorum. :A

Üye olduktan 1 sene sonra, 2014 Yılın Favori Üyesi ve sonrasında 3-4 kere Ayın Favorisi baṣarılarıyla artık bu oylamalara noktayı koyuyorum. Bu benim son katıldığım oylamaydı. Emekliliğimi istedim bu tür etkinliklerden. Bunu etkinlik boyunca söylemedim, ṣimdi sırasıydı.

Zamanında beni Editörlükten Süper Moderatörlüğe kadar inanan Adminimiz @bazinga 'ya da buradan teṣekkürlerimi iletiyorum her ne kadar oy kullanmamıṣ olsa da. Ama ben Admin olsaydım bende seçim yapmazdım. @Dosi son yönetici seçimlerinde çok istedi dönmemi ama emeklilik güzel. Zirvede bitirmek gerek bazı ṣeyleri.

Son olarak duruṣuyla baṣtan sona kadar oy vermeyeceğim, seçim yapmayacağım diyen eski Hobbit yeni @TenTen 'i de tebrik ederim. :D

Önümüzdeki tüm Favori Üye etkinliklerinde herkese baṣarılar.
Ömer abi beni benden çok destekledin, dostluk kazandı. Verdiğin sonsuz destek için teşekkür ederim ve ben de seni tebrik ederim final başarından ötürü :D

3 kez finale çıkman forumda ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten.

İnşallah oylamalara katılmama kararından dönersin.
------

Tebrikler @Bully

Oyumuz boşa gitmemiş @Dosi :A
Teşekkür ederim :Z

Ömer abi beni benden çok destekledin, dostluk kazandı. Verdiğin sonsuz destek için teşekkür ederim ve ben de seni tebrik ederim final başarından ötürü :D

3 kez finale çıkman forumda ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten.

İnşallah oylamalara katılmama kararından dönersin.
Birkez de benimle finale kalmasını isterim. O yüzden devam etmeli. 🫠

Teşekkür ederim ablacım :Z
------

Başla bakalım birkaç güne hazırlıklara, anca yetiştiririz :A
Duyuru konumuzu uzun tutuyoruz zaten.
Önce duyuruyu yapıp sonra ileriki zamanda bir planlama yaparız :Z
Belki %95 - %5 olur :F

• Güldürdün