2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Emekliler hariç liste yapıyoruz kavruk sevgi yumağı seni .ss

@Dosi arkadaşı artık banlayalım daha birkaç saat önce @Yakamoz-Asi uyardı kelimeleri için , bu uslanmaz buna şöyle Acun gibi yüksele yükseke ceza ver :F
Angut Kuşu dese yine bir şekilde yırtabilirdi. 🙂 Böyle olmamış. 😁

Çok iyi de sen daha bana bu konuda lazımsın @xemrexxx melununa karşı kelimelerine dikkat et de banlanma sakın :A
IMG_2421.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@Yakamoz-Asi emektar ve deneyimli üye olup 10 küsür sene sonrada iki sene üst üste final görmek her üyeye nasip olmaz. Tebrik ederim :Z
Aynı şeyleri söylemek için konuya girdim ama dosi şans tanımıyor.
Cidden @Yakamoz-Asi 10 yıl sonra aynı tempoyla devam etmek ve sevilmek bir başarıdır.

@Bully tebrikler kazandığına sevindim önceden hak ettiğin ama kazanamadığın bir şeyi şahsen hak etmediğin bir yılda(bütün aşamalarda oy verdim ama çok geç aktif olmaya başladın :X) kazandın,bu da hayatın felsefesi :A

5 dk az hesap ettin :A

Trafik olmazsa 15 dk, olursa 30 dk sürüyor yolculuk.

Eve varıyorum, yemek yiyorum, çay içiyorum duş alıyorum :A

Her şeyi de anlattırdın :A
Ahahahahaahha dalgınlığına geldi,biz bizeyiz burada be kardeşim :A
Demek ki yemekten sonra duş alıyorsun tok karnına zor olmuyor mu? Fenalaşırsın dikkat et. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Cidden @Yakamoz-Asi 10 yıl sonra aynı tempoyla devam etmek ve sevilmek bir başarıdır.

@Bully tebrikler kazandığına sevindim önceden hak ettiğin ama kazanamadığın bir şeyi şahsen hak etmediğin bir yılda(bütün aşamalarda oy verdim ama çok geç aktif olmaya başladın :X) kazandın,bu da hayatın felsefesi :A
Hak etmediği derken?
2024 yılının enlerine bak, konu açanlar, mesaj yazanlar olarak hak etmiş mi etmemiş mi? Tabi bu senin görüşün. Oyunuda ona göre Bully’e vermemen gerekirdi :A
Ayrıca forumun çok büyük etkinlikleri En Favori Şarkı ve En Favori Hit Olmuş Klipsiz şarkılar gibi yorucu etkinlikleri emekli olmasına rağmen üstlenip üzerimden büyük yük aldı.
------

Sevmediğin 5 üye kim o listede :X liste başı @Angelica dır büyü yapar diye yani korkup çekindiğin bir isim yoksa anında banlardın biliyoruz :A
Sevmediklerim olarak söylediğimi mi sandın? O zaman liste başına kendini ekle :A en yakışan sensin :A

Kışkırtmalara gelmeyeceğim. 😅
Oy kullanmama sebebimi söyledim. 😁
Her şey için teşekkürler @Dosi 🤍
Artık inzivaya çekilebilirsin. ☺️
Dün kışkırtıp yok dosinin içi gidiyor yok çatlıyor derken iyiydi :A

Teşekkür ederim, fikrine ve bakış açına saygı duyuyorum :A Aynen hayatın felsefesi :A

Geçmişte çok hak ettiğim zamanlarda kazanamadım. Kader beni şimdi ödüllendirdi :A

Tebrik ederim Kaan @Bully Son 3 oylamada oy vermemiş olabilirim ama kazanmadan sevindim gerçekten :D Başarılarının devamını dilerim.

• Harika
Reactions: Bully