2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Bizim kadersel çok ortak noktamız var zaten yetkileri aldıktan sonra ilk etiketi bana takman harika :Z

Valla konu açılmadan önce etiketi kaptım arkadaşım admin hanım sayesinde inanılmaz şanslıyım :A

Cidden forumda yaşamadığım duygu kalmadı her şeye doydum bundan sonrası tamamen eğlence ve goygoy artık çalışmaya da devam tabii :A
Benimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısın :A
------

Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olur :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Rica ederim
Artık etkinlikler kraliçesi tacını @Bully ’e teslim edip onu etkinlikler kralı yapacağız :A
Vay, kraliçeden tacı devralıp etkinlikler kralı oluyorum :A Bomba gibi geliyorum :Z
------

Benimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısın :A
------

Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olur :A
Ahhh kafama sert bir cisim isabet etti :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu konuda emeklerime teşekkür etmedin sanki :A
@TenTen hem size oy kullanmadı hem de konunu beğenmedi galiba :A
Diğer konuda teşekkür ettiğim için ama haklısın emeklerine sağlık admin hanım :Z Etkinliğin sorunsuzca geçmesi de harika oldu :Z

@TenTen bey şampiyonluk konuma beğeni alalım lütfen :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Teşekkürler canım kardeşim benim tam destek oldun zaten bana adamsın :Z
Ne demek canım benim ,zaten içlerinde bu sabar grubunun tüm üyeleri içinde sen bambaşkaydın.Vallahi bak yağcılık olsun diye demiyorum.@Sherlock la bağımızı hepten koptu, Teoman sever, tekelci @MasacRE , karpuz güzeli @Maskeli Fedai , bukalemun @DarkLegenD , @MEnes

İletime anında dönüş yapanlar: @Sherlock hariç herkes :A Biri daha var bu grupta o da tıstıs :A

Ama son noktayı onunla koymak istiyorum , ooooooooo 1- 2 -3 dkdkdkdndnskdjdjdjddn :A
------

Biz xemrexxx hazretleri
@serhatt
@Emre Ozansoy
@Aserat
@Angelica
@12.Adam
@Royal_Highness
@The_Erinch
@MasacRE
@Dante

Al sana 10 isim yeter de artar işini bilene:A
@xdragxx nerde saftirik? :A

Son düzenleme:
Ne demek canım benim ,zaten içlerinde bu sabar grubunun tüm üyeleri içinde sen bambaşkaydın.Vallahi bak yağcılık olsun diye demiyorum.@Sherlock la bağımızı hepten koptu, Teoman sever, tekelci @MasacRE , karpuz güzeli @Maskeli Fedai , bukalemun @DarkLegenD , @MEnes

İletime anında dönüş yapanlar: @Sherlock hariç herkes :A Biri daha var bu grupta o da tıstıs :A

Ama son noktayı onunla koymak istiyorum , ooooooooo 1- 2 -3 dkdkdkdndnskdjdjdjddn :A
------

@xdragxx nerde angut ? :A
Bu şarkı ikimize gelsin :A

• Harika
Reactions: 12.Adam

------

@xdragxx nerde angut ? :A
Emekliler hariç liste yapıyoruz kavruk sevgi yumağı seni .ss

@Dosi arkadaşı artık banlayalım daha birkaç saat önce @Yakamoz-Asi uyardı kelimeleri için , bu uslanmaz buna şöyle Acun gibi yüksele yükseke ceza ver :F