2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

Teşekkür ediyorum Utku’m, oylamalarda da destek oldun zaten bana, çeyrek finali unutmasan eminim orda da bana kullanırdın oyunu

Bu zamana kadar kazanamamama senin gibi birçok kişi şaşırdı
Bazen daha güçlü rakiplerim oldu, bazen de de aktif olamadığım için şampiyonluk şimdiye kısmet oldu
Geç olsun güç olmasın

------

Ömer abime tebriklerimi sunuyorum, gönüllerin şampiyonu.

Mr. AT yine gönüllerin şampuanı...

YILIN FAVORİ ÜYESİ İSE KAAN. TEBRİKLER KARDEŞİM
Teşekkür ediyorum Barış’ım

Oylama başladığında foruma ara verdin yoksa sen de daha iyi sonuçlar alabilirdin. Seneye oylama vakti aktif ol ve yap şovunu

Reactions: MasacRE
Sana açacağın yeni konular bulmak gerekir. Bi düşüneyim bunu

Tenten spor bölümüne daldı artık. Sende el atabilirsin
Spor bölümü bana uygun değil ben.tv sinema yabancı diziler haberleri oyun bölümü ve boş boş konular benim işim belki ünlü resimleri olabilir ama ceza yerim diye pek yonelmiyorum

Belli başlı kurallar var. O kurallara uyarak açmaya çalışıyorum. Bir taraftanda kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Yanlış bir şey yapmak istemem. Elim alıştıktan sonra spor bölümünü komple ele geçiricem. 😄

Gel buyur rakip olalım ne demek memnun olurum.
Ama ben geride kalmam. 😘

Reactions: RüzgarGülü
Her turda oy attım zaten. Çeyreği oylamayı unutmasam orada da destek olurdum elbette. Ama eşitliğe yakın bir durum bile olmadı güle oynaya yürüdün şampiyonluğa maşallah Kaan'ım

Reactions: Bully
Her turda oy attım zaten. Çeyreği oylamayı unutmasam orada da destek olurdum elbette. Ama eşitliğe yakın bir durum bile olmadı güle oynaya yürüdün şampiyonluğa maşallah Kaan'ım
Takip ettim zaten ama söylemene gerek bile yok şampiyon olmam için tam destek vereceğini biliyordum, biliyorum

Valla öyle oldu ama bu durum daha önce hiç kazanamamış olmamdan da kaynaklandı
Halk artık yeter bu gariban Bully de bir kez şampiyon olsun diye acıma oyları da kullandı

Reactions: MasacRE
Gel gel gaza geldin bu yeter tabiki yarışıriz

@Royal_Highness de rakibimiz unutma

En çabuk gaza gelen LPG'li üye unvanı verilmeli @TenTen e

Spor bölümü bana uygun değil ben.tv sinema yabancı diziler haberleri oyun bölümü ve boş boş konular benim işim belki ünlü resimleri olabilir ama ceza yerim diye pek yonelmiyorum
Ünlü resimleri konusunda da kafamda bir iki kişi var. Şuan araştırma aşamasında bulunuyorum. Forumda resimleri var mı yok mu diye kontrol durumundayım. 😂

Reactions: RüzgarGülü
Tebrikler ben olmadığım zaman aktiflie kalmayıp en favori üye olmuşsun
Teşekkür ederim 4 yıl ara verdikten sonra Ağustos ayında foruma döndüm
Sen yokken aktif olup ilk En Favori Üye şampiyonluğumu elde ettim

Konuya da beğeni atarsan süper olur
@Dosi @Yakamoz-Asi

Reactions: Bully and Dosi
Ziyaretçi olarak baktıysan tebrik etmeni gerektirecek birden fazla sebep var 😱
Bir kaç ay öncede ben 3. Kez yılın favori üyesi seçilmiştim.
Onun haricinde gözünü açarsan şimdi yazımı okurken bile anlamam gerekirdi

Reactions: Gerekli24
Haberim yoktu
Tebrikler

Reactions: Dosi