2024 En Favori Üye 2024 Kazananı: Bully

A
Yapıp ne yapacaksın eline ne geçecek. 😁
Seneye sampiyonum zaten tebrik edersin. Dosi de alıntı yapar bunu. 😅😅
Aylıkta favorim sensin dedim. Ama vs atalım. Oyunda PK atmak gibi düşün sadece oy verecekler sonuç yok amaç doğadaki tekelerin güç savaşı anlamı yok sebebi yok sadece zevk

Reactions: TenTen
Ne demek finallere kalan kişilerin fark yememesi gerekir diye düşünüyorum sen de bizim o meşhur 2011-2015 dönemi arasında şampiyonluk almışsın zaten

@Bully tebrik ederim tabii. Kendisini özellikle 2014 zamanı tanıdım 2014-2018 arası en az bir 2 şampiyonluğu vardır diyordum olmaması tuhaf geldi neyse ki şimdi olarak iadei itibar yapılmış olması da güzel

tebrikler sevgili @Bully kazanmanızı sevindim.hediye konusu değil ama bugün sevdiğim şarkıcıdan size hediye vermek isterim çünkü bugün tyla nın doğum günü.

Reactions: Bully
Benimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısın

------

Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olur
Yakışmaz mı be Mosi. ? Fjsldfndj
------

Ceza olarak şuraya gönder biraz uyusun
Ekli dosyayı görüntüle 132672

En az 12 ay orda kalmalı

Ok…
Manzarası da güzelmiş,yanıma çarpık manyağını da yolla giderken elim boş gitmeyeyim.

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Yakışmaz mı be Mosi. ? Fjsldfndj
------

Manzarası da güzelmiş,yanıma çarpık manyağını da yolla giderken elim boş gitmeyeyim.
Yakışmaz

Sadece @Bully 'yi tebrik ettigi icin daha da senaryo konularina yorum yapmayacagim @Damien Duff
tüm destegimi kesiyorum.
Üzme pompy’i
Senin rakibine oy kullanmadı. Bi de burdan düşün

Zaten @tekin gitti internetim kötü
Finalde iyi başarı sanada tebrikler @Yakamoz-Asi
tekin küsüp gitti gibi.

@Bully tebrikler.

@Yakamoz-Asi sen de çok iyiydin hep, sana da tebrikler.
Teşekkürler.

------

@Yakomoz-Asi tipik fenerbahçe gibi.
@Bully i tebrik ederim.
Teşekkür ederim, desteklerin için de teşekkürler

------

Sağolasın aynen birçok kişi şaşırdı daha önce hiç şampiyon olamamama. Geç olsun güç olmasın

------

tebrikler sevgili @Bully kazanmanızı sevindim.hediye konusu değil ama bugün sevdiğim şarkıcıdan size hediye vermek isterim çünkü bugün tyla nın doğum günü.

Teşekkür ederim, hediye de harika

------

Sadece @Bully 'yi tebrik ettigi icin daha da senaryo konularina yorum yapmayacagim @Damien Duff
tüm destegimi kesiyorum.
Kendisi Sofya’daymış yoğunmuş ben ona senaryo konusunda beni tebrik et demiştim hata benim yani üzme kendisini

------

Buralarda olsaydi hangimize oy verirdi acaba diye merak etmiyor degilim
@Bully
İkimize de oy vermezdi tabii ki

------

İkinizde oy gelmezdi çünkü çok çok nadiren oy kullanan biri

Hanginiz daha çok ilgileniyorsanız senaryo ile belki bir ihtimal o kişiye
Damien Duff'ı değil tekin'i sormuş sana @Yakamoz-Asi

Birde Adsız Dosyalar diye dizi yazmasınlar zaten netflixten kaynaklı sinirim bozuk

Reactions: Bully