Rica ederim
Artık etkinlikler kraliçesi tacını @Bully ’e teslim edip onu etkinlikler kralı yapacağız
Rica ederim
Ben vereyim mi ?Oldu olacak bana 10 üye ismi ver sadece onları oylayalım
Teşekkürler canım kardeşim benim tam destek oldun zaten bana adamsınPoğaça yanaklım , zeytin gözlüm ilk şampiyonluğun hayırlı olsun.
Benimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısınBizim kadersel çok ortak noktamız var zaten yetkileri aldıktan sonra ilk etiketi bana takman harika
Valla konu açılmadan önce etiketi kaptım arkadaşım admin hanım sayesinde inanılmaz şanslıyım
Cidden forumda yaşamadığım duygu kalmadı her şeye doydum bundan sonrası tamamen eğlence ve goygoy artık çalışmaya da devam tabii
Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olurBen vereyim mi ?
Vay, kraliçeden tacı devralıp etkinlikler kralı oluyorumRica ederim
Artık etkinlikler kraliçesi tacını @Bully ’e teslim edip onu etkinlikler kralı yapacağız
Ahhh kafama sert bir cisim isabet ettiBenimde bir ara admin arkadaşım vardı. Bana tek yardımı kanal etiketimi istediğim renge ayarlamak olmuştu. Sen daha şanslısın
------
Sen eksik kal. Hepsi aynı isim olur
Laaa benide çeyrek tebrik etsene 🤣🤣🤣🤣Bir dahaki yıl emekliler katılmasın ne gerek var yani yaşını başını almış üyeleri yorma @Dosi
Tebrikss @Bully
Yarı tebriks @Yakamoz-Asi
Geçen sene gibi bu senede finalde oy kullanmadın. Gözümüzden kaçtı sanmaİki sene üst üste finalist olan 2014 şampiyonumuza ve de ilginç şekilde ilk kez ödülü kazanan 2016 finalistimizi tebrik ederim.
Biz xemrexxx hazretleriOldu olacak bana 10 üye ismi ver sadece onları oylayalım
Teşekkür ediyorum sayın adminİki sene üst üste finalist olan 2014 şampiyonumuza ve de ilginç şekilde ilk kez ödülü kazanan 2016 finalistimizi tebrik ederim.
Biz xemrexxx hazretleri
@serhatt
@Emre Ozansoy
@Aserat
@Angelica
@12.Adam
@Royal_Highness
@The_Erinch
@MasacRE
@Dante
Al sana 10 isim yeter de artar işini bilene
%50 oluru var sadeceBiz xemrexxx hazretleri
@serhatt
@Emre Ozansoy
@Aserat
@Angelica
@12.Adam
@Royal_Highness
@The_Erinch
@MasacRE
@Dante
Bu konuda emeklerime teşekkür etmedin sankiVay, kraliçeden tacı devralıp etkinlikler kralı oluyorumBomba gibi geliyorum
------
Ahhh kafama sert bir cisim isabet etti
Sevmediğin 5 üye kim o listede%50 oluru var sadece
Ne demek canım benim ,zaten içlerinde bu sabar grubunun tüm üyeleri içinde sen bambaşkaydın.Vallahi bak yağcılık olsun diye demiyorum.@Sherlock la bağımızı hepten koptu, Teoman sever, tekelci @MasacRE , karpuz güzeli @Maskeli Fedai , bukalemun @DarkLegenD , @MEnesTeşekkürler canım kardeşim benim tam destek oldun zaten bana adamsın
@xdragxx nerde saftirik?Biz xemrexxx hazretleri
@serhatt
@Emre Ozansoy
@Aserat
@Angelica
@12.Adam
@Royal_Highness
@The_Erinch
@MasacRE
@Dante
Bu şarkı ikimize gelsinNe demek canım benim ,zaten içlerinde bu sabar grubunun tüm üyeleri içinde sen bambaşkaydın.Vallahi bak yağcılık olsun diye demiyorum.@Sherlock la bağımızı hepten koptu, Teoman sever, tekelci @MasacRE , karpuz güzeli @Maskeli Fedai , bukalemun @DarkLegenD , @MEnes
İletime anında dönüş yapanlar: @Sherlock hariç herkesBiri daha var bu grupta o da tıstıs
Ama son noktayı onunla koymak istiyorum , ooooooooo 1- 2 -3 dkdkdkdndnskdjdjdjddn
------
@xdragxx nerde angut ?
Emekliler hariç liste yapıyoruz kavruk sevgi yumağı seni .ssNe demek canım benim ,zaten içlerinde bu sabar grubunun tüm üyeleri içinde sen bambaşkaydın.Vallahi bak yağcılık olsun diye demiyorum.@Sherlock la bağımızı hepten koptu, Teoman sever, tekelci @MasacRE , karpuz güzeli @Maskeli Fedai , bukalemun @DarkLegenD , @MEnes
İletime anında dönüş yapanlar: @Sherlock hariç herkesBiri daha var bu grupta o da tıstıs
Ama son noktayı onunla koymak istiyorum , ooooooooo 1- 2 -3 dkdkdkdndnskdjdjdjddn
------
@xdragxx nerde angut ?
Paragrafın sonu nasıldı ?Bu şarkı ikimize gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?