Tur atlayan 4 isim daha önce yarı final görmüş isimler ama elenen isimler çeyrekten öteyi görememiş isimler.
Ortak nokta buydu
Vay be. Güzelmiṣ bu detay.
Tur atlayan 4 isim daha önce yarı final görmüş isimler ama elenen isimler çeyrekten öteyi görememiş isimler.
Ortak nokta buydu
Ortak nokta buydu
@Emre Ozansoy geçen senenin yarı finalisti?Vay be. Güzelmiṣ bu detay.
@Emre Ozansoy geçen senenin yarı finalisti?
Onu elenen olarak düşünmedim demekkiAha @Dosi yakalandı
Kilitlenmiş konularda yorum yapma bir daha halı hazırda yeni oylamalar varken kafalar karışırKendime kızdım ben, kimseye değil.
Aaa tamam.Kilitlenmiş konularda yorum yapma bir daha halı hazırda yeni oylamalar varken kafalar karışır
Senin yüzünden başlıklara ‼️ yaptım yeni anket olduğu belli olsun diye. Bu işaret sonrası yağmaya başladı oylar. Bi duraklamıştıAaa tamam.
Benim sayemde yağmaya başlamış hala sitem ediyorsun. 😱Senin yüzünden başlıklara ‼️ yaptım yeni anket olduğu belli olsun diye. Bu işaret sonrası yağmaya başladı oylar. Bi duraklamıştı
Sen neyi bekliyorsun? @MasacRE gibi kendini sonlara mı bırakacaksın?Benim sayemde yağmaya başlamış hala sitem ediyorsun. 😱
Yoğunum kaç gündür, forumda kaçırdıklarıma bakıyorum sıra onlara da gelir, kullanmayabilirim de.Sen neyi bekliyorsun? @MasacRE gibi kendini sonlara mı bırakacaksın?
O kaçırdı çeyreği. Bunu kaçırmasa bari. Yarın son gün. Geceye bitecek yani 27 saat kaldı
Hele bi öyle bir hata yapmaya çalış 😡Yoğunum kaç gündür, forumda kaçırdıklarıma bakıyorum sıra onlara da gelir, kullanmayabilirim de.
Niye be, mecburiyet mi var? 😱Hele bi öyle bir hata yapmaya çalış 😡
Hadi git diğer bildirimleri tüket
Yöneticiler, forumun önemli ve yönetimin açma zorunluluğu olan etkinliklerde oy kullanma zorunluluğu taşımalı en baştan oylamasan neyse. Birini yapıp birini yapmamak. Üstelik gerekçe yokkenNiye be, mecburiyet mi var? 😱
Tamam be hemen tribe bağlama kullanırız.Yöneticiler, forumun önemli ve yönetimin açma zorunluluğu olan etkinliklerde oy kullanma zorunluluğu taşımalı en baştan oylamasan neyse. Birini yapıp birini yapmamak. Üstelik gerekçe yokken
Neyse dahada başka bir şey demeyeceğim. Konular ortada. Seçim bundan sonra senin
yeni bölüm gelecek mi yarına? İnsanlar dizi önerip duruyorlar sanaTamam be hemen tribe bağlama kullanırız.
Sağolsunlar da final yaptık.yeni bölüm gelecek mi yarına? İnsanlar dizi önerip duruyorlar sana
Sen öyle sanSağolsunlar da final yaptık.
Ben sağlıklıyım da buradaki insanlar öyle değil. .ssSen öyle san
Bu günlerde çok sağlıklı düşünemiyorsan. Biraz ara ver sonra bakarız duruma
Ay yeter çık şu moddan. Hangimiz bunları yaşamadık kiBen sağlıklıyım da buradaki insanlar öyle değil. .ss
Dün bir ara uğradım aslında ama unuttum oylamayı Neyse yarı final için kullandık oylarımızı, hayırlı uğurlu olsunSen neyi bekliyorsun? @MasacRE gibi kendini sonlara mı bırakacaksın?
O kaçırdı çeyreği. Bunu kaçırmasa bari. Yarın son gün. Geceye bitecek yani 27 saat kaldı