The_Erinch
Favori Üye
Çoğunlukta öyle yapıyorum anketleri. Bazen rekabet olacağı belli olan anketler 3 gün iyidir ama onu genelde finalde yapıyorum.Forumun max. Oy potansiyeli belli..
Bende kendi adıma uzun tutmayı sevmiyorum anketleri
@Dosi 2 gün hatta 1.5 gün bile yapsa yeri var.
Max. 35 oy gelir oda zorlaya zorlaya. Buda rakamsal gerçek.
8 grup olunca gözden kaçırabiliyor üyeler. Kaçırmamalılar ama kaçırabiliyorlar Bilinçli olarak da bazı gruplara oy kullanmayanlar vardır belki.Oldukça çekişmeli gruplar var 3. Tur olarak.
Çok denk dediğim bir kaç grup tahminim dışı oldu. Hatta biri baya fark atmış diyebiliriz.
Açık ara yapar dediğim 3 grup çok çekişmeli olmuş. 2 isim çok şaşırttı beni. Elenirler diye tahmin ediyorum daha ama hiç belli olmaz gibi.
Bazı gruplar bir kaç oy daha fazla. Keşke aynı isimler tüm gruplara oy kullansa.
Bugün sabahtan beri oylamasa hiç kıpırdama olmamış.
Bu oylama aşaması bittiğinde 2'li duellolar. Hangileri olduğunu aciklarsan memnun olurum. Merak ettirdin.Oldukça çekişmeli gruplar var 3. Tur olarak.
Çok denk dediğim bir kaç grup tahminim dışı oldu. Hatta biri baya fark atmış diyebiliriz.
Açık ara yapar dediğim 3 grup çok çekişmeli olmuş. 2 isim çok şaşırttı beni. Elenirler diye tahmin ediyorum daha ama hiç belli olmaz gibi.
Bazı gruplar bir kaç oy daha fazla. Keşke aynı isimler tüm gruplara oy kullansa.
Bugün sabahtan beri oylamasa hiç kıpırdama olmamış.
Yazmayı düşünüyorum zaten. Özelikle şaşırtan isimler ve denk diye düşündüğüm bir grupBu oylama aşaması bittiğinde 2'li duellolar. Hangileri olduğunu aciklarsan memnun olurum. Merak ettirdin.
Sonuçlar sonrası beni yorumuna etiketlersen sevinirim. Yazını kaçırmamış olurum.Yazmayı düşünüyorum zaten. Özelikle şaşırtan isimler ve denk diye düşündüğüm bir grup