2024 En Favori Üye 2024 Başlıyor!

Forumun max. Oy potansiyeli belli..
Bende kendi adıma uzun tutmayı sevmiyorum anketleri
@Dosi 2 gün hatta 1.5 gün bile yapsa yeri var.
Max. 35 oy gelir oda zorlaya zorlaya. Buda rakamsal gerçek.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Forumun max. Oy potansiyeli belli..
Bende kendi adıma uzun tutmayı sevmiyorum anketleri
@Dosi 2 gün hatta 1.5 gün bile yapsa yeri var.
Max. 35 oy gelir oda zorlaya zorlaya. Buda rakamsal gerçek.
Çoğunlukta öyle yapıyorum anketleri. Bazen rekabet olacağı belli olan anketler 3 gün iyidir ama onu genelde finalde yapıyorum.
24 saatte şekilleniyor anket. Diğer zamanda ise çok az ilerleme oluyor.
Katılım olsa 40 üstü rahat olur ama 25-30 arası aktif oy kullananlar oluyor.

Bu tarz süreleri anketin içeriği ve duruma göre şekillendirebiliriz.

• Aynen
Reactions: The_Erinch
Oldukça çekişmeli gruplar var 3. Tur olarak.
Çok denk dediğim bir kaç grup tahminim dışı oldu. Hatta biri baya fark atmış diyebiliriz.

Açık ara yapar dediğim 3 grup çok çekişmeli olmuş. 2 isim çok şaşırttı beni. Elenirler diye tahmin ediyorum daha ama hiç belli olmaz gibi.

Bazı gruplar bir kaç oy daha fazla. Keşke aynı isimler tüm gruplara oy kullansa.

Bugün sabahtan beri oylamasa hiç kıpırdama olmamış.

• Beğendim
Reactions: Bully
Çok denk dediğim bir kaç grup tahminim dışı oldu. Hatta biri baya fark atmış diyebiliriz.

Açık ara yapar dediğim 3 grup çok çekişmeli olmuş. 2 isim çok şaşırttı beni. Elenirler diye tahmin ediyorum daha ama hiç belli olmaz gibi.

Bazı gruplar bir kaç oy daha fazla. Keşke aynı isimler tüm gruplara oy kullansa.

8 grup olunca gözden kaçırabiliyor üyeler. Kaçırmamalılar ama kaçırabiliyorlar :A Bilinçli olarak da bazı gruplara oy kullanmayanlar vardır belki.

Çeyrekten itibaren gözden kaçırma durumu olmaz herhalde.

Bugün çok sessiz geçmiş. Son gün fırtına kopmasın? :A

Bu oylama aşaması bittiğinde 2'li duellolar. Hangileri olduğunu aciklarsan memnun olurum. Merak ettirdin. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi