Klasik senGene patladık. Fren yerine gaza basan Ulvi.
Klasik senGene patladık. Fren yerine gaza basan Ulvi.
Teşekkürler mosi Köfn Bir Tek Sen Anlarsın.Klasik sen
Bana gelince atlamaa bee😂Ölüm grubu olmuş, burayı atlıyorum
İp mi ? @batuhankaralarBana gelince atlamaa bee😂
Teşekkür ediyorum sana, geç kaynamaya başladık ☺️Zor seçim hep. Daha çok konu açtığı için son zamanlardaki performansa göre @The_Erinch dedim
Cidden az oy gelmiş buraya. Galiba en azı olan.Kararsız seçmen yoğunluğu görüyorum 😄😄
Teşekkür ediyorum sana, geç kaynamaya başladık ☺️
Birisi zamanında oylasa şimdi çeyrek final konularını açıyor olacaktım. 2 saate netleşsinde konu bugün gelsin. Yarın uğraşmak istememAaaaaa bastonlulara bak sen 😱
Aaa eşitlik bozulmuş işte bırak süreyi falan.Birisi zamanında oylasa şimdi çeyrek final konularını açıyor olacaktım. 2 saate netleşsinde konu bugün gelsin. Yarın uğraşmak istemem
Açtığım dakikada oy geldi. Bakalım süre bitince son durum ne olacak
Olmaz öyle, misal ben konuyu açtım ve 2 saat bakmamıştım o durumda o süre geçerliydi.Aaa eşitlik bozulmuş işte bırak süreyi falan.
İki satırlık cümleyi paragrafa dökmüşsün @serhatt kısaca altın gol yasak diyor. Kelime israfı yapma lütfen.Olmaz öyle, misal ben konuyu açtım ve 2 saat bakmamıştım o durumda o süre geçerliydi.
Hem zaten hamur işine falan el attım. Saati bitsin rahat kafayla kura işlerine girerim.
Eşitlik bozuldu demek bu durumda yasak değil ama yine eşitlik olursa bunu belirtmek yasak sjjsjs
Futboldan örnek verecektim ama altın gol tabiri o an aklıma gelmedi diye uzattıkİki satırlık cümleyi paragrafa dökmüşsün @serhatt kısaca altın gol yasak diyor. Kelime israfı yapma lütfen.
Simültane tercüman iş başında.Futboldan örnek verecektim ama altın gol tabiri o an aklıma gelmedi diye uzattık
Misafir olayım ne yaptın gız😂Olmaz öyle, misal ben konuyu açtım ve 2 saat bakmamıştım o durumda o süre geçerliydi.
Hem zaten hamur işine falan el attım. Saati bitsin rahat kafayla kura işlerine girerim.
Eşitlik bozuldu demek bu durumda yasak değil ama yine eşitlik olursa bunu belirtmek yasak sjjsjs
Komşulara dağıtmalık buMisafir olayım ne yaptın gız😂