Heyatım ben bu cihana sığmazam, üç kuz kardeş vb. İzleyip bana laf edemezsinKurtar kendini şu bataklıktan artık. Acıyorum sana.
Heyatım ben bu cihana sığmazam, üç kuz kardeş vb. İzleyip bana laf edemezsinKurtar kendini şu bataklıktan artık. Acıyorum sana.
Ayol o izlediklerim de bile Survivor'da olan senaryo yok.Heyatım ben bu cihana sığmazam, üç kuz kardeş vb. İzleyip bana laf edemezsin
Teşekkür ediyorum 4 turdur tercihin oldum 🙏🙏🙏The erinch
Aa ne çok yorum yapılmış şimdiden Bu turun en favori konusu olacak galiba, adaylarımızda sürekli ayın favori üyesinde finale çıkan isimler. İkisininde çevresi benzer olduğu için heyecanlı bir oylama bekliyorum buradan.
konular ile uğraşmanın mükafatı olsunBizden reyting kasacan işte
konular ile uğraşmanın mükafatı olsun
İyi halt ettin he
Kurada ne çıkarsa o, ikişer ikişer çektim son kalan 3 isim eşleşti ve konularıda kuradan çıkan sıralamaya göre açtım.
Daha önce 2 kere Erinç ile eşleşmiştim. Neyseki yine aynısı olmadı
Aaaa Survivor eleme oylamasında Merve ve Aleyna arasında geçen diyolog değil mi bu @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @12.Adam
Zey, kendisi survivor günlüğü tuttuğu için herşeyden başka bir şey üretebiliyor.İzlemiyorum bayadır, bilemeyeceğim
Aa ne çok yorum yapılmış şimdiden Bu turun en favori konusu olacak galiba, adaylarımızda sürekli ayın favori üyesinde finale çıkan isimler. İkisininde çevresi benzer olduğu için heyecanlı bir oylama bekliyorum buradan.
Bizden reyting kasacan işte
konular ile uğraşmanın mükafatı olsun
Şampiyonlar ligi eşleşmesi gibi ama bir M.City- Real değil.Kolay gelsin o zaman
Çok teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏
Skor belirtme, editledim
@Dosi gibi oyunu son dakikalara sakla.Ölüm grubu olmuş, burayı atlıyorum
Ben asla son dakikalara bırakmıyorum, bunu daha öncede dedim, birilerinin kaderinde son dakikada etkili olma hissini sevmiyorum.@Dosi gibi oyunu son dakikalara sakla.
Gene patladık. Fren yerine gaza basan Ulvi.Ben asla son dakikalara bırakmıyorum, bunu daha öncede dedim, birilerinin kaderinde son dakikada etkili olma hissini sevmiyorum.
Düşündüğüm gruplarda oylamamı yaptım çoktan