Kaynar kazana atalım.Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt
Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt
Ben sizin uygunsuz konuşma ve görüntülerinizi yengeye göndereyim de görün sizKaynar kazana atalım.
Ben sizin uygunsuz konuşma ve görüntülerinizi yengeye göndereyim de görün siz
Montaj şantaj entrika var bizde vücut @12.Adam kafa sen şeklinde montajlarızGönderecek bir ṣey bulunca haber et yengene kurban ol sen kazan kaynıyor
Ancak şantaj montajla yaparsın zaten. Kendi kendini ifşaladın sağol.Montaj şantaj entrika var bizde vücut @12.Adam kafa sen şeklinde montajlarız
12.melun da ramazandan önce son kez bir serhatın yanına gitmiş görüntüleri mevcut
Sonuçta @12.Adam ile bişiler yapmışsın ben onu @Yakamoz-Asi olarak montajlıyorum, yani uslu durdun da sıfırdan iftira yapmıyorum.Ancak şantaj montajla yaparsın zaten. Kendi kendini ifşaladın sağol.
Fitil sok.Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt
Kaynar kazana atalım.
Kapak olsun sana çarpık.Gönderecek bir ṣey bulunca haber et yengene kurban ol sen kazan kaynıyor
Senin kasetlerini Serhat’a elimle teslim etmek için uğradım.Montaj şantaj entrika var bizde vücut @12.Adam kafa sen şeklinde montajlarız
12.melun da ramazandan önce son kez bir serhatın yanına gitmiş görüntüleri mevcut
AhahaahajaAncak şantaj montajla yaparsın zaten. Kendi kendini ifşaladın sağol.
@serhatt talimat verdi böcek yerleştirip seni kayda aldık.Sonuçta @12.Adam ile bişiler yapmışsın ben onu @Yakamoz-Asi olarak montajlıyorum, yani uslu durdun da sıfırdan iftira yapmıyorum.
Böcek gibi ezerim siziFitil sok.
Kapak olsun sana çarpık.
Senin kasetlerini Serhat’a elimle teslim etmek için uğradım.
Ahahaahaja
@serhat talimat verdi böcek yerleştirip seni kayda aldık.
Kafanı patlatırım bak.Böcek gibi ezerim sizi
Böcek gibi ezerim sizi
Fatihi tokatla daha iyiydi
Ona kıyamam ben.Fatihi tokatla daha iyiydi