Kaynar kazana atalım.Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt![]()
Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt![]()
Ben sizin uygunsuz konuşma ve görüntülerinizi yengeye göndereyim de görün sizKaynar kazana atalım.![]()
Ben sizin uygunsuz konuşma ve görüntülerinizi yengeye göndereyim de görün siz![]()
Montaj şantaj entrika var bizdeGönderecek bir ṣey bulunca haber etyengene kurban ol sen
kazan kaynıyor
![]()
Ben sizin uygunsuz konuşma ve görüntülerinizi yengeye göndereyim de görün siz![]()
Ancak şantaj montajla yaparsın zaten.Montaj şantaj entrika var bizdevücut @12.Adam kafa sen şeklinde montajlarız
12.melun da ramazandan önce son kez bir serhatın yanına gitmiş görüntüleri mevcut![]()
Sonuçta @12.Adam ile bişiler yapmışsın ben onu @Yakamoz-Asi olarak montajlıyorum, yani uslu durdun da sıfırdan iftira yapmıyorum.Ancak şantaj montajla yaparsın zaten.Kendi kendini ifşaladın sağol.
![]()
Fitil sok.Bu melunu bir yakalarsak ne yapalım @serhatt![]()
Kaynar kazana atalım.![]()
Kapak olsun sana çarpık.Gönderecek bir ṣey bulunca haber etyengene kurban ol sen
kazan kaynıyor
![]()
Senin kasetlerini Serhat’a elimle teslim etmek için uğradım.Montaj şantaj entrika var bizdevücut @12.Adam kafa sen şeklinde montajlarız
12.melun da ramazandan önce son kez bir serhatın yanına gitmiş görüntüleri mevcut![]()
AhahaahajaAncak şantaj montajla yaparsın zaten.Kendi kendini ifşaladın sağol.
![]()
@serhatt talimat verdi böcek yerleştirip seni kayda aldık.Sonuçta @12.Adam ile bişiler yapmışsın ben onu @Yakamoz-Asi olarak montajlıyorum, yani uslu durdun da sıfırdan iftira yapmıyorum.![]()
Böcek gibi ezerim siziFitil sok.
Kapak olsun sana çarpık.
Senin kasetlerini Serhat’a elimle teslim etmek için uğradım.
Ahahaahaja
@serhat talimat verdi böcek yerleştirip seni kayda aldık.![]()
Kafanı patlatırım bak.Böcek gibi ezerim sizi![]()
Böcek gibi ezerim sizi![]()
Fatihi tokatla daha iyiydi
Ona kıyamam ben.Fatihi tokatla daha iyiydi![]()