2022 En Favori Üye 2022 Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düelloya gitmezsek 5. tur ikili elemeler bu aksam gelecek. Ceyrek finalisti belirleyecegimiz bu turun kura isini @Bully 'e biraktim.
Heyecanlandim

benden selam söyle abisine kıyak geçsin.
Telekonferns yoluyla sonuçları iletecekmis.

⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ yanıt orada
Gidip yolsuzluk teklif edeyim Kaan’ıma…
Dokunma Kaan'ima yazıktır, dokunmayın Kaan'ima öksüzdür...

konu acma limiti olundugu icin geri kalan anketleri sonradan acacagim. Ismi belirmeyenler biraz daha merak etsinler

Mikasa hanım intikam zamanı...
ne konuda? aslinda evet firsat geldi bana. Konulari hazir ederken gecen seneki konuma denk geldim.
@xemrexxx bana laf atip rakibime oy atmisti, @MasacRE beni oylamayacagini belirtmisti ve yetisememisti sonra. ikisi ayri kisiler ile eslesse kolaylikla rakiplere oy verirdim ama simdi bir acaba var bende

@denizz19 desen, bana ihanet edip kazanmani istemiyorum demisti. Intikam alirim dedigimde ise forumda bagim yok ki beni etkilemez demisti
simdi tam zamani olabilir
rakibide can dostlarindan @serhatt benimde yakin oldugum biri. bakalim

tüm gruplarda zorlanirim gibi. belki hic oy vermeyecegim eslesmelerde vardir
bakalim

------

Sebebe gel
Hemide bir süper mod'a
8 konu olunca söyleniyor millet
tamam gece acarim, hem tarihsel olarak farkli olur. Hem sana bana gece sayilmaz saat durumundan dolayi

Ben kendi açımdan demiştim, Mecnun'a hainlik yapacağım...

Reactions: Dosi

Çok iyi oldu bu 2 saat fark

aha o mesele sjsjsjjs demi demi, yazdigi yorumlar kanimi dondurdu...
------

aynen, böyle zamanlarda ise yariyor
Onu Bicaklayacagim... L&M de karabasan in yolladığı Mecnun un düşmanı olan erkek Berk im ahahahahahah

Serhat ile benim olduğum grupta Serhat kazansa da kendim kazanmış kadar sevinirim canımdır o.

sjsjsjjs seni direk diskalifiye ettim, Bully ile mevzuyu konusacagim dedigin icin

------

ah böyle intikam almis sayilmam oy vermsezsem :/ keske bir önceki tur sana oy vermeseydim

bu arada senden bekledigim yorum oldu. Seni taniyormusum
Ellerin dert görmesin.

sjsjsjjs seni direk diskalifiye ettim, Bully ile mevzuyu konusacagim dedigin icin

------

ah böyle intikam almis sayilmam oy vermsezsem :/ keske bir önceki tur sana oy vermeseydim

bu arada senden bekledigim yorum oldu. Seni taniyormusum
Türk halkına sıcak davranış sergiliyorum

Burası fav10 safoz @Angelica ya bile güvenmicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...