Siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Hem ne günahım varmış söyle de bileyim?Sen bu günahlarınla cennetin yakınından bile geçemezsin
Siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Hem ne günahım varmış söyle de bileyim?Sen bu günahlarınla cennetin yakınından bile geçemezsin
Olsun burada oy kullanmasan da kalbinden bana oy verdiğini biliyorum ben. O da yeterliGırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.
Geçen tur uzatmalara gittik. 1 oy bir oydur. Kendinden ödün ver ve oylaGırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.
Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeyeSiz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz. Hem ne günahım varmış söyle de bileyim?
Gay olmayan üyeye oy vereceğim. 😎
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanımGeçen tur uzatmalara gittik. 1 oy bir oydur. Kendinden ödün ver ve oyla
@serhatt kabul ediyorsa olurOy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım
Oy kullanıp anketlerin neticelenmesine katkıda bulunmazsan biz de Haziran'daki seçimlerde sandığa gitmiyoruz, hadi bakalım.Gırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.
Kendi sınıfın sorularını başka sınıftan öğrenirken kütükler...Canım yoldaşım ve SABAR ekibi olarak Serhat'a şu şekil bakıyoruz anlık... @MEnes @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 119960
Odun olarak siz kütükleri kullanacaklarmış.Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeye
------
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım
Yorum yok@serhatt kabul ediyorsa olur
FYSK sen değilsin anla şunu be adam... Avatarını kopya çektiğin kişi.Oy kullanıp anketlerin neticelenmesine katkıda bulunmazsan biz de Haziran'daki seçimlerde sandığa gitmiyoruz, hadi bakalım.
Başkası olsa ederdim de bu kütük için değmez.@serhatt kabul ediyorsa olur
Kendinle karıştırdın galiba beni. Ben tertemizim.Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeye
------
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım
Evet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardıKendinle karıştırdın galiba beni. Ben tertemizim.
Kendinle karıştırdın galiba beni. Ben tertemizim.
İlk defa doğru bir laf ettin aferinEvet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardı
O sendin.Evet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardı