Siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.Sen bu günahlarınla cennetin yakınından bile geçemezsin![]()
Siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.Sen bu günahlarınla cennetin yakınından bile geçemezsin![]()
Olsun burada oy kullanmasan da kalbinden bana oy verdiğini biliyorum ben. O da yeterliGırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.![]()
Geçen tur uzatmalara gittik. 1 oy bir oydur. Kendinden ödün ver ve oylaGırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.![]()
Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeyeSiz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz.Hem ne günahım varmış söyle de bileyim?
![]()
Gay olmayan üyeye oy vereceğim. 😎
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanımGeçen tur uzatmalara gittik. 1 oy bir oydur. Kendinden ödün ver ve oyla![]()
@serhatt kabul ediyorsa olurOy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım![]()
Oy kullanıp anketlerin neticelenmesine katkıda bulunmazsan biz de Haziran'daki seçimlerde sandığa gitmiyoruz, hadi bakalım.Gırgır muhabbet olsun diye öyle dedim, yoksa oy kullanmıyorum ben.![]()
Kendi sınıfın sorularını başka sınıftan öğrenirken kütükler...Canım yoldaşım ve SABAR ekibi olarak Serhat'a şu şekil bakıyoruz anlık... @MEnes @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 119960
Odun olarak siz kütükleri kullanacaklarmış.Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeye
------
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım![]()
Yorum yok@serhatt kabul ediyorsa olur![]()
FYSK sen değilsin anla şunu be adam...Oy kullanıp anketlerin neticelenmesine katkıda bulunmazsan biz de Haziran'daki seçimlerde sandığa gitmiyoruz, hadi bakalım.![]()
Başkası olsa ederdim de bu kütük için değmez.@serhatt kabul ediyorsa olur![]()
Kendinle karıştırdın galiba beni.Cehennemin ortasında yanarken orada sorar öğrenirsin günahlarını. Ne de olsa bol bol vaktin olacak dinlemeye
------
Oy kullanmasa bile şu mesajında beni kast ettiği için bana +1 eklenmesini talep ediyorum Dosi hanım![]()
Evet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardıKendinle karıştırdın galiba beni.Ben tertemizim.
![]()
Kendinle karıştırdın galiba beni.Ben tertemizim.
![]()
İlk defa doğru bir laf ettin aferinEvet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardı![]()
O sendin.Evet en sonunda seni çamaşır suyuyla yıkamışlardı![]()