O zaman oy atamayacaksınGay olmayan üyeye oy vereceğim. 😎
O zaman oy atamayacaksınGay olmayan üyeye oy vereceğim. 😎
Bunu demeye gelmiştim.O zaman oy atamayacaksın
Demek geçen tur sana oy vermedik diye böyle olduk ha abi
Ben de aynı şekilde bu tura kadar oy vermiştim sana ama bu tur kendimi oyladım Ama senin kazanacağın belliydi zaten, nezaketen beni oylayabilirdinİşler kızıştı tabiki kendime oy verdim. Bu tura kadar hep seni destekledim bilmen de fayda var. @MasacRE
Gay olmayan üyeye oy vereceğim. 😎
O zaman oy atamayacaksın
Sen bakma buna Dark, sonuna kadar heteroyuz Oyun için teşekkür ederim
Sağlık olsun, biz de çeyrek finallik seviliyormuşuz demek ki o da güzelAnkette daha az oy aldığın için sevilmiyormuşsun biraz önce rakibinden öğrendim. @MasacRE
Nezaket hak edene canım.Demek geçen tur sana oy vermedik diye böyle olduk ha abi
------
Ben de aynı şekilde bu tura kadar oy vermiştim sana ama bu tur kendimi oyladım Ama senin kazanacağın belliydi zaten, nezaketen beni oylayabilirdin
------
Sen bakma buna Dark, sonuna kadar heteroyuz Oyun için teşekkür ederim
Benden daha çok nezaket hak eden bir insan göremezsin bu forumdaNezaket hak edene canım.
Hayatımda daha saçma bir şey duymadım.Benden daha çok nezaket hak eden bir insan göremezsin bu forumda
Kalbimi kırıyorsun amaHayatımda daha saçma bir şey duymadım.
Olmayan bir şey kırılmaz.Kalbimi kırıyorsun ama
Benim kocaman pamuk gibi bir kalbim vardırOlmayan bir şey kırılmaz.
"Benim kocaman pamuk gibi..." diye giden kısım çok sıkıntılı.Benim kocaman pamuk gibi bir kalbim vardır
Şerlok beyciğimin kafası da @serhatt gibi fesatlığa çalışıyor hep"Benim kocaman pamuk gibi..." diye giden kısım çok sıkıntılı.
Hiç belli olmuyor kullanmayı biliyorsan bir kullan da görelim.Benim kocaman pamuk gibi bir kalbim vardır
Ben kullanıyorum da sen göremiyorsun maalesefHiç belli olmuyor kullanmayı biliyorsan bir kullan da görelim.
Bana göstermediğin için olabilir mi?Ben kullanıyorum da sen göremiyorsun maalesef