2021 En Favori Üye 2021 | Yarı Final | The_Erinch vs Dosi

Hangi üye finalist olsun?

• The_Erinch

Oy: 14 34.1%
  • Dosi

Oy: 27 65.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cips markası gibi oldu .
2017'de doğdu bu ve evet Doritos geliyor akla
forumda DosiTols lakabı ile nam salmışız zaten
birlikte çok etkinlikler yenilikler sağladık forumda. Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık. Tek başına bir etkinlik yürütsek bile ikimizin ortak etkinliği sanılıp öneri vs kısmında ikimiz etiketleniyoruz

İki başarılı isim bir araya gelince ortaya kaliteli etkinlikler çıkıyor tabii . Forumda ilgiyle takip ettiğim konulara bakıyorum genelde sizin ikinizin imzasını taşıyan etkinlikler oluyor .

@Dosi hanımın geçen sene kazanması sebebiyle @The_Erinch e gitti oyum. Ama görünen o ki Dosi hanımın durmaya niyeti yok. Bu sene de acımıyor hiçbir rakibine

Reactions: Dosi and The_Erinch
Geçen seneden farksız bir aktifliğim vardı benim, onun meyvesi bunlar
Hak ediyorsunuz zaten Dosi hanım. Ben sadece değişiklik olsun diyerek oyumu o yönde kullandım. Finalde de o sebepten oyum belli olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım yoldaşın seni alt edebilecek mi
@Tolstoyevski

Hak ediyorsunuz zaten Dosi hanım. Ben sadece değişiklik olsun diyerek oyumu o yönde kullandım. Finalde de o sebepten oyum belli olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım yoldaşın seni alt edebilecek mi
@Tolstoyevski
Senin gibi düşünen çok olacaktır elbet. Ben veya Tols mühim değil ama bu gerekçeler ile oy verdiğinizi bari belli etmeyin. Çok hoşuma gitmiyor
direk Tols iyiydi aktifti vs diyerek oyunuzu verin ben de harikamı atayım

Reactions: MasacRE
Ama bu gerekçeyle oy verdim ne yapayım
Tols ve Erinç abi de epey aktif ve foruma katkıları büyük olan isimler ama sen geçen sene kazanmamış olsan senin karşında onlara oy verir miydim bilemiyorum

Reactions: The_Erinch and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...