Evet bir çok kişiyi memnun edecek sjsjsjjsjjsSon cümlede beynim yandı , kendin ile ilgili planların mı var yani ?
Evet bir çok kişiyi memnun edecek sjsjsjjsjjsSon cümlede beynim yandı , kendin ile ilgili planların mı var yani ?
Foruma ara vermek değildir umarım o plan...Evet bir çok kişiyi memnun edecek sjsjsjjsjjs
Yok yok, yani klasik aralarım elbet olur ama bu benim dediğim Favori Üye etkinliği ile alakalıydıForuma ara vermek değildir umarım o plan...
Evet bir çok kişiyi memnun edecek sjsjsjjsjjs
Postalıyoruz kendisiniForuma ara vermek değildir umarım o plan...
Halbuki bu karar en çok senin için alınıyorPostalıyoruz kendisini
Benim için mi işte şimdi merak ettim..Halbuki bu karar en çok senin için alınıyor
Finalde kazanıp bana devredeceksin yani şampiyonluğunu .Yok yok, yani klasik aralarım elbet olur ama bu benim dediğim Favori Üye etkinliği ile alakalıydı
Tabi 2022'de bir çok şey değişebilir.
Benim için mi işte şimdi merak ettim..
@Tolstoyevski kazanırsa da sizi şampiyon ilan edeceğizFinalde kazanıp bana devredeceksin yani şampiyonluğunu .
Kazanamaz o . @Tolstoyevski@Tolstoyevski kazanırsa da sizi şampiyon ilan edeceğiz
O çoktan kazandı zatenKazanamaz o . @Tolstoyevski
Cips markası gibi oldu .O çoktan kazandı zaten
Dosi + Tolstoyevski = DosiTols
2017'de doğdu bu ve evet Doritos geliyor akla forumda DosiTols lakabı ile nam salmışız zaten birlikte çok etkinlikler yenilikler sağladık forumda. Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık. Tek başına bir etkinlik yürütsek bile ikimizin ortak etkinliği sanılıp öneri vs kısmında ikimiz etiketleniyoruzCips markası gibi oldu .
İki başarılı isim bir araya gelince ortaya kaliteli etkinlikler çıkıyor tabii . Forumda ilgiyle takip ettiğim konulara bakıyorum genelde sizin ikinizin imzasını taşıyan etkinlikler oluyor .2017'de doğdu bu ve evet Doritos geliyor akla forumda DosiTols lakabı ile nam salmışız zaten birlikte çok etkinlikler yenilikler sağladık forumda. Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık. Tek başına bir etkinlik yürütsek bile ikimizin ortak etkinliği sanılıp öneri vs kısmında ikimiz etiketleniyoruz
Başarısızlık değildi doğru değildiİlk turda elenmek de başarı sayılır mı ?
Geçen seneden farksız bir aktifliğim vardı benim, onun meyvesi bunlar@Dosi hanımın geçen sene kazanması sebebiyle @The_Erinch e gitti oyum. Ama görünen o ki Dosi hanımın durmaya niyeti yok. Bu sene de acımıyor hiçbir rakibine
Hak ediyorsunuz zaten Dosi hanım. Ben sadece değişiklik olsun diyerek oyumu o yönde kullandım. Finalde de o sebepten oyum belli olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım yoldaşın seni alt edebilecek mi @TolstoyevskiGeçen seneden farksız bir aktifliğim vardı benim, onun meyvesi bunlar
Senin gibi düşünen çok olacaktır elbet. Ben veya Tols mühim değil ama bu gerekçeler ile oy verdiğinizi bari belli etmeyin. Çok hoşuma gitmiyor direk Tols iyiydi aktifti vs diyerek oyunuzu verin ben de harikamı atayımHak ediyorsunuz zaten Dosi hanım. Ben sadece değişiklik olsun diyerek oyumu o yönde kullandım. Finalde de o sebepten oyum belli olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım yoldaşın seni alt edebilecek mi @Tolstoyevski
Ama bu gerekçeyle oy verdim ne yapayım Tols ve Erinç abi de epey aktif ve foruma katkıları büyük olan isimler ama sen geçen sene kazanmamış olsan senin karşında onlara oy verir miydim bilemiyorumSenin gibi düşünen çok olacaktır elbet. Ben veya Tols mühim değil ama bu gerekçeler ile oy verdiğinizi bari belli etmeyin. Çok hoşuma gitmiyor direk Tols iyiydi aktifti vs diyerek oyunuzu verin ben de harikamı atayım