2021 En Favori Üye 2021 | Yarı Final | The_Erinch vs Dosi

Hangi üye finalist olsun?

• The_Erinch

Oy: 14 34.1%
  • Dosi

Oy: 27 65.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cips markası gibi oldu . :A
2017'de doğdu bu ve evet Doritos geliyor akla :A forumda DosiTols lakabı ile nam salmışız zaten :A birlikte çok etkinlikler yenilikler sağladık forumda. Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık. Tek başına bir etkinlik yürütsek bile ikimizin ortak etkinliği sanılıp öneri vs kısmında ikimiz etiketleniyoruz :A

2017'de doğdu bu ve evet Doritos geliyor akla :A forumda DosiTols lakabı ile nam salmışız zaten :A birlikte çok etkinlikler yenilikler sağladık forumda. Yönetime birlikte girdik, birlikte rütbe atladık. Tek başına bir etkinlik yürütsek bile ikimizin ortak etkinliği sanılıp öneri vs kısmında ikimiz etiketleniyoruz :A
İki başarılı isim bir araya gelince ortaya kaliteli etkinlikler çıkıyor tabii . Forumda ilgiyle takip ettiğim konulara bakıyorum genelde sizin ikinizin imzasını taşıyan etkinlikler oluyor . :A

Hak ediyorsunuz zaten Dosi hanım. Ben sadece değişiklik olsun diyerek oyumu o yönde kullandım. Finalde de o sebepten oyum belli olmuştur diye düşünüyorum. Bakalım yoldaşın seni alt edebilecek mi :A @Tolstoyevski
Senin gibi düşünen çok olacaktır elbet. Ben veya Tols mühim değil ama bu gerekçeler ile oy verdiğinizi bari belli etmeyin. Çok hoşuma gitmiyor :A direk Tols iyiydi aktifti vs diyerek oyunuzu verin ben de harikamı atayım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Senin gibi düşünen çok olacaktır elbet. Ben veya Tols mühim değil ama bu gerekçeler ile oy verdiğinizi bari belli etmeyin. Çok hoşuma gitmiyor :A direk Tols iyiydi aktifti vs diyerek oyunuzu verin ben de harikamı atayım :A
Ama bu gerekçeyle oy verdim ne yapayım :A Tols ve Erinç abi de epey aktif ve foruma katkıları büyük olan isimler ama sen geçen sene kazanmamış olsan senin karşında onlara oy verir miydim bilemiyorum :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...