Sende yaşlıya hürmet gösterseydin 🤭🤭🤭Erinç Dede'nin ömrü yetmez bu yokuşu çıkmaya
Finale kalamadı ya onun için ilgi çekmeye çalışıyor. @xemrexxxOkları üzerinden çekme yönetimi bu
Kız üye listesine bak zirvedeyim bnm bu etkinliklere ihtiyacım yokFinale kalamadı ya onun için ilgi çekmeye çalışıyor. @xemrexxx
Boş çenenle zirvedesin bir halt sanma yani.Kız üye listesine bak zirvedeyim bnm bu etkinliklere ihtiyacım yok
Senin de katkın varBoş çenenle zirvedesin bir halt sanma yani.
------
Gerek dostluğu gerek foruma kattığı tüm emeklerden dolayı @Dosi diyorum.
@The_Erinch bunca yıl kimsenin başaramadığını başararak her seferinde tüm konulara damga vurarak gönüllerin şampiyonu oldun zaten sonsuza dek.
Ben her zaman dolu konuşurum ama sen boş karşılık verirsin.Senin de katkın var
Ben her zaman dolu konuşurum ama sen boş karşılık verirsin.
Tinder kısmından alırım bir dal.
İlk turda elenmek de başarı sayılır mı ?Dün kullanmıştım. İkinizede başarılar. Yarı final çok büyük başarı .
İlk turda elenmek de başarı sayılır mı ?
Yalnız o aslında 2. Tur sayılırdı ve sen öyle farkla elenmiş bir isim olmadın. Şansız bir kura ve aktif olunmamasına rağmen, eski zamanların hattına tur atlayan çok isim oldu. Bu sizin gibi yeni ve aktif olan isimler için talihsizlik oldu.İlk turda elenmek de başarı sayılır mı ?
Kısmen evet.
Şu an Dosi'nin karşısında ben olsam 1 oy bile alamazdım , çünkü ben de kendime oy vermezdim öyle bir eşleşme de .Yalnız o aslında 2. Tur sayılırdı ve sen öyle farkla elenmiş bir isim olmadın. Şansız bir kura ve aktif olunmamasına rağmen, eski zamanların hattına tur atlayan çok isim oldu. Bu sizin gibi yeni ve aktif olan isimler için talihsizlik oldu.
Ayrıca sen belirli az konularda aktif biri olmana rağmen 20 küsür oy almıştın
Dosi'ye ilk turdan beri oy vermeyen sabit isimler sana oy verirdi yani kimse 0 oyda kalmazŞuan Dosi'nin karşısında ben olsam 1 oy bile alamazdım , çünkü ben de kendime oy vermezdim öyle bir eşleşme de .
Son cümlede beynim yandı , kendin ile ilgili planların mı var yani ?Dosi'ye ilk turdan beri oy vermeyen sabit isimler sana oy verirdi yani kimse 0 oyda kalmaz
Ayrıca ben de seni oylardım
Dosi ile ilgili bazı planlarım var. Çıtlatırım bir ara @Tolstoyevski