2021 En Favori Üye 2021 | Yarı Final | The_Erinch vs Dosi

Hangi üye finalist olsun?

• The_Erinch

Oy: 14 34.1%
  • Dosi

Oy: 27 65.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@The_Erinch de bu sene çok büyük emek verdi ama geçen sene kazanmasına rağmen yine @Dosi demek istiyorum çünkü bu sene de çok yoruldu ve bir kadının kazanmasından daha iyisi iki sene üst üste bir kadının kazanması olur. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Kız üye listesine bak zirvedeyim bnm bu etkinliklere ihtiyacım yok :A
Boş çenenle zirvedesin bir halt sanma yani. :A
------

Gerek dostluğu gerek foruma kattığı tüm emeklerden dolayı @Dosi diyorum.

@The_Erinch bunca yıl kimsenin başaramadığını başararak her seferinde tüm konulara damga vurarak gönüllerin şampiyonu oldun zaten sonsuza dek. :Z

Boş çenenle zirvedesin bir halt sanma yani. :A
------

Gerek dostluğu gerek foruma kattığı tüm emeklerden dolayı @Dosi diyorum.

@The_Erinch bunca yıl kimsenin başaramadığını başararak her seferinde tüm konulara damga vurarak gönüllerin şampiyonu oldun zaten sonsuza dek. :Z
Senin de katkın var :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ben her zaman dolu konuşurum ama sen boş karşılık verirsin. :A
FEZdlBmWQAIw7bh.jpeg

• Harika
Reactions: serhatt
@The_Erinch dedemizdir, amcamızdır, sevdiğimiz bir abimizdir... Geride bıraktığımız senenin de en dikkat çeken isimlerinden birisiydi, buralara kadar gelmiş olması da bunun göstergesi zaten. Fakat @Dosi hanımın yeri ayrıdır, katkıları zaten ortadadır, bu sebeple oyum kendisine gidiyor...

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Dün kullanmıştım. İkinizede başarılar. Yarı final çok büyük başarı .

• Beğendim
Reactions: Dosi
İlk turda elenmek de başarı sayılır mı ? :A
Yalnız o aslında 2. Tur sayılırdı ve sen öyle farkla elenmiş bir isim olmadın. Şansız bir kura ve aktif olunmamasına rağmen, eski zamanların hattına tur atlayan çok isim oldu. Bu sizin gibi yeni ve aktif olan isimler için talihsizlik oldu.
Ayrıca sen belirli az konularda aktif biri olmana rağmen 20 küsür oy almıştın :bhr:

• Harika
Reactions: Cervantes

Yalnız o aslında 2. Tur sayılırdı ve sen öyle farkla elenmiş bir isim olmadın. Şansız bir kura ve aktif olunmamasına rağmen, eski zamanların hattına tur atlayan çok isim oldu. Bu sizin gibi yeni ve aktif olan isimler için talihsizlik oldu.
Ayrıca sen belirli az konularda aktif biri olmana rağmen 20 küsür oy almıştın :bhr:
Şu an Dosi'nin karşısında ben olsam 1 oy bile alamazdım , çünkü ben de kendime oy vermezdim öyle bir eşleşme de . :A

Şuan Dosi'nin karşısında ben olsam 1 oy bile alamazdım , çünkü ben de kendime oy vermezdim öyle bir eşleşme de . :A
Dosi'ye ilk turdan beri oy vermeyen sabit isimler sana oy verirdi yani kimse 0 oyda kalmaz :A
Ayrıca ben de seni oylardım :A
Dosi ile ilgili bazı planlarım var. Çıtlatırım bir ara :A @Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...