@Tolstoyevski ile yenilik getirmeyi seviyoruz artık yılın favori üyeleride etiket sahibi olacaklar
@MasacRE nerde kutlaman
@MasacRE nerde kutlaman
Akşam geldiğimde bildirimleri görünce geri kaçmıştım. Şimdi bakıyorum onlara@Tolstoyevski ile yenilik getirmeyi seviyoruz artık yılın favori üyeleride etiket sahibi olacaklar
@MasacRE nerde kutlaman
Evet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseriAkşam geldiğimde bildirimleri görünce geri kaçmıştım. Şimdi bakıyorum onlara
Son zamanlarda hep olduğu gibi oylamayı kaçırmam şaşırtıcı olmadı Oy verseydim @Tolstoyevski ye verecektim dediğim gibi. Ama oylamayı unutmam da iyi bir sonuca vesile olmuş. İkiniz de hak ediyordunuz zaten kazanmayı. Bu şekilde güzel bir sonuç çıkmış ortaya. Tebrik ediyorum ikinizi de DosiTols
Yahu ben aylardır bu renkteyim, MS etiketinde değişiklik olmadı sonuçtaEvet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseri
Etiketi de aldık, @Tolstoyevski 'yi Fenerbahçe rengine çevirdik
Şuan etrafı sarılmış gibi. Yan yana tek sıra ayrı bu ayrı daha bi göze çarpmaktaYahu ben aylardır bu renkteyim, MS etiketinde değişiklik olmadı sonuçta
Çoook yakıştı, @Tolstoyevski u açtı.Evet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseri
PC'de alt altalar zaten ama mobilde yan yana evet Fark etmez, ben gökkuşağı renklerini bile LBGT'ye bırakmamış, sahiplenmiş birisiyim. Her renk güzeldir benim için.Şuan etrafı sarılmış gibi. Yan yana tek sıra ayrı bu ayrı daha bi göze çarpmakta
@Dosi ,Bak öpücük bile yolluyorum.PC'de alt altalar zaten ama mobilde yan yana evet Fark etmez, ben gökkuşağı renklerini bile LBGT'ye bırakmamış, sahiplenmiş birisiyim. Her renk güzeldir benim için.
@MEnes in kendinden başkasına hayrı dokunmaz. O yapmamıştır bunu sanmamEvet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseri
Bana oy veren, veya bana değilde Tols'a oy veren ve özellikle çekimser kalan herkes bu sonucun olmasına vesile olan kişiler, yani seninde katkın varBiraz geç kaldım ama ikinizi de tebrik ederim güzel insanlar, güzel ikili. @Dosi - @Tolstoyevski finalden çıkabilecek en güzel, en olması gereken sonuç çıkmış. Ben de finalde oy kullanamamıştım, iyi ki de öyle olmuş.
Vay be, en ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana Dosi hanım..
Bana oy veren, veya bana değilde Tols'a oy veren ve özellikle çekimser kalan herkes bu sonucun olmasına vesile olan kişiler, yani seninde katkın var
Ayrıca seninle birlikte yürüttüğümüz Uluslararası En Favori Güzel ile iki kazananın kapılarını aralamıştık
Bencillikte çığır açan MEnes'i bu kadar güzel tanımladığın için müteşekkirim yoldaşım...@MEnes in kendinden başkasına hayrı dokunmaz. O yapmamıştır bunu sanmam
Foruma da hayrı yok ne diye seni moderatör yaptılar....Bencillikte çığır açan MEnes'i bu kadar güzel tanımladığın için müteşekkirim yoldaşım...
@dosimosi bak zamanında ne de güzel gömmüşüm.Foruma da hayrı yok ne diye seni moderatör yaptılar....