2021 En Favori Üye 2021 Kazananları: Dosi & Tolstoyevski

@Tolstoyevski ile yenilik getirmeyi seviyoruz :A artık yılın favori üyeleride etiket sahibi olacaklar :Z
@MasacRE nerde kutlaman :A
Akşam geldiğimde bildirimleri görünce geri kaçmıştım. Şimdi bakıyorum onlara :A

Son zamanlarda hep olduğu gibi oylamayı kaçırmam şaşırtıcı olmadı :A Oy verseydim @Tolstoyevski ye verecektim dediğim gibi. Ama oylamayı unutmam da iyi bir sonuca vesile olmuş. İkiniz de hak ediyordunuz zaten kazanmayı. Bu şekilde güzel bir sonuç çıkmış ortaya. Tebrik ediyorum ikinizi de DosiTols :bhr:

Akşam geldiğimde bildirimleri görünce geri kaçmıştım. Şimdi bakıyorum onlara :A

Son zamanlarda hep olduğu gibi oylamayı kaçırmam şaşırtıcı olmadı :A Oy verseydim @Tolstoyevski ye verecektim dediğim gibi. Ama oylamayı unutmam da iyi bir sonuca vesile olmuş. İkiniz de hak ediyordunuz zaten kazanmayı. Bu şekilde güzel bir sonuç çıkmış ortaya. Tebrik ediyorum ikinizi de DosiTols :bhr:
Evet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseri :A
Etiketi de aldık, @Tolstoyevski 'yi Fenerbahçe rengine çevirdik :Z

Evet, beni hançerliyecektin ama eminim ki @MEnes foruma girmene mani oldu çünkü tüm bunlar hepsi onun planlarının eseri :A
Etiketi de aldık, @Tolstoyevski 'yi Fenerbahçe rengine çevirdik :Z
Yahu ben aylardır bu renkteyim, MS etiketinde değişiklik olmadı sonuçta :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şuan etrafı sarılmış gibi. Yan yana tek sıra ayrı bu ayrı :A daha bi göze çarpmakta :A
PC'de alt altalar zaten ama mobilde yan yana evet :A Fark etmez, ben gökkuşağı renklerini bile LBGT'ye bırakmamış, sahiplenmiş birisiyim. Her renk güzeldir benim için. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Biraz geç kaldım ama ikinizi de tebrik ederim güzel insanlar, güzel ikili. :bhr: @Dosi - @Tolstoyevski finalden çıkabilecek en güzel, en olması gereken sonuç çıkmış. Ben de finalde oy kullanamamıştım, iyi ki de öyle olmuş. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
.
Biraz geç kaldım ama ikinizi de tebrik ederim güzel insanlar, güzel ikili. :bhr: @Dosi - @Tolstoyevski finalden çıkabilecek en güzel, en olması gereken sonuç çıkmış. Ben de finalde oy kullanamamıştım, iyi ki de öyle olmuş. :Z
Bana oy veren, veya bana değilde Tols'a oy veren ve özellikle çekimser kalan herkes bu sonucun olmasına vesile olan kişiler, yani seninde katkın var :bhr:
Ayrıca seninle birlikte yürüttüğümüz Uluslararası En Favori Güzel ile iki kazananın kapılarını aralamıştık :A

• Harika
Reactions: Sherlock
.

Bana oy veren, veya bana değilde Tols'a oy veren ve özellikle çekimser kalan herkes bu sonucun olmasına vesile olan kişiler, yani seninde katkın var :bhr:
Ayrıca seninle birlikte yürüttüğümüz Uluslararası En Favori Güzel ile iki kazananın kapılarını aralamıştık :A
Vay be, en ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana Dosi hanım. :bhr:

Bak iyi hatırlattın onu, o etkinliğin kazananları da pek güzeldi şimdi. :A Çok güzel bir sonuç çıkmıştı ortaya, orada da finalde kararsızlık hakimdi. :A

• Harika
Reactions: Dosi