Maskeli Fedai
Favori Üye
Dosi hanım bize kıyamaz.. Bully de Polat ve Çakır'ı desteklerdi..Hep Dosi'den oy bekleyin....
Dosi hanım bize kıyamaz.. Bully de Polat ve Çakır'ı desteklerdi..Hep Dosi'den oy bekleyin....
@serhatt ile @Tolstoyevski 'nin geçmiş hukuku var mı ki hançer olur
------
Polat ağlasın, Çakır da ağlayacak inşallah
Yarın @serhatt ile Kız Kulesi manzarası karşısında romantik bir akşam yemeği yiyecekmişiz... @Dosi @EmreCan @Maskeli FedaiHala bir şansı var @Tolstoyevski nin.
Ben ne gizemler çözdüm bu bana vız gelir.@serhatt'ın kalbi dayanmazdı, nutku tutulurdu gizemin çözülmesine, kalpten giderdi.
Nagihan'ı bana karşı kullanma
Oy için olur olmadık işlere girme @TolstoyevskiYarın @serhatt ile Kız Kulesi manzarası karşısında romantik bir akşam yemeği yiyecekmişiz... @Dosi @EmreCan @Maskeli Fedai
Elin mecbur.Yarın @serhatt ile Kız Kulesi manzarası karşısında romantik bir akşam yemeği yiyecekmişiz... @Dosi @EmreCan @Maskeli Fedai
1 oy uğruna @Maskeli FedaiYarın @serhatt ile Kız Kulesi manzarası karşısında romantik bir akşam yemeği yiyecekmişiz... @Dosi @EmreCan @Maskeli Fedai
Sözü kullandım zaten odak noktan orası olsun.Nagihan'ı bana karşı kullanma
Yarın @serhatt ile Kız Kulesi manzarası karşısında romantik bir akşam yemeği yiyecekmişiz... @Dosi @EmreCan @Maskeli Fedai
Tols, Dosi'yi yenmek için neler yapıyor öyle.. Vaaay be Dosi hanıma hançer..1 oy uğruna @Maskeli Fedai
Kendini tarif etmişsin muşmula..
Nasıl birini bana tercih ettiğinizi görün. Sözde en yakınıyız.Tols, Dosi'yi yenmek için neler yapıyor öyle.. Vaaay be Dosi hanıma hançer..
AOBÖBİMNasıl birini bana tercih ettiğinizi görün. Sözde en yakınıyız.
Tols, Dosi'yi yenmek için neler yapıyor öyle.. Vaaay be Dosi hanıma hançer..
@Tolstoyevski beni görmek istiyor peşimden koşuyor diye çatladınız kıskançlıktan.Nasıl birini bana tercih ettiğinizi görün. Sözde en yakınıyız.
Büyük facia..Nasıl birini bana tercih ettiğinizi görün. Sözde en yakınıyız.
Şu olayı daha fazla hatırlatma...
Haklısın. İkna oldum@Tolstoyevski beni görmek istiyor peşimden koşuyor diye çatladınız kıskançlıktan.
Senin adına sevindim.Haklısın. İkna oldum
@Araf@Tolstoyevski olur olmadık işler yapacağına direkt daha kolay isimlere yönelseydin mesela bana
EminmisinDosi hanım bize kıyamaz.. Bully de Polat ve Çakır'ı desteklerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?