Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldi
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısınİlk görüşte aşk diyelim mi?@Tolstoyevski
@xdragxx da görsün, yemeyenin malını yerler.Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldikaplumbağa hızı ile ilerliyoruz
------
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısın
Birşeyler kelimesini asla bitişik yazmam ayrı şekilde editle bari.Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldikaplumbağa hızı ile ilerliyoruz
------
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısın
Aklı bende kaldı o günden beri.Tolstoyevski kendisi oltayı attı maalesef
Komple sileyim en iyisi. Yine spoi oluyorBirşeyler kelimesini asla bitişik yazmam ayrı şekilde editle bari.
Yemek teklifi onu gösteriyorAklı bende kaldı o günden beri.
Ben her zaman gerçekleri haykırdım ama kimse bana inanmadı, senin arkadaş grubunun hepsi benim peşimde.Komple sileyim en iyisi. Yine spoi oluyor
------
Yemek teklifi onu gösteriyorhani sen bizi kandırsan neyse. Kendi yazdı. Ne dese inanmayız ona artık
Sende benim arkadaş grubumdasın amaBen her zaman gerçekleri haykırdım ama kimse bana inanmadı, senin arkadaş grubunun hepsi benim peşimde.
Tamam işte onlarda dahil arkadaş grubuna Deniz, Özgür vs. onlar da benim peşimde.Sende benim arkadaş grubumdasın ama
Sen Özgür, Deniz de diğer grup
Burda öyle hemen inanmıyoruz ama @Tolstoyevski bilmeden sana koz verdi. Şimdilik tek onu biliyoruz
Hadi ordan paçavra suratlıTamam işte onlarda dahil arkadaş grubuna Deniz, Özgür vs. onlar da benim peşimde.
Beni elde edemediğin için, arkadaşın @Tolstoyevski yi kıskandığın için böyle çirkinleşiyorsun.Hadi ordan paçavra suratlı
Kendini kandırBeni elde edemediğin için, arkadaşın @Tolstoyevski yi kıskandığın için böyle çirkinleşiyorsun.
Onu sen yapıyorsun.Kendini kandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?