Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldi
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısınİlk görüşte aşk diyelim mi?@Tolstoyevski
@xdragxx da görsün, yemeyenin malını yerler.Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldikaplumbağa hızı ile ilerliyoruz
------
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısın![]()
Birşeyler kelimesini asla bitişik yazmam ayrı şekilde editle bari.Edit ettim. Yalnız 15 saatte 2 veya 3 oy geldikaplumbağa hızı ile ilerliyoruz
------
O mesaj maalesef bir çok anlam çıkartıyor. Ne desem haklısın![]()
Aklı bende kaldı o günden beri.Tolstoyevski kendisi oltayı attı maalesef![]()
Komple sileyim en iyisi. Yine spoi oluyorBirşeyler kelimesini asla bitişik yazmam ayrı şekilde editle bari.![]()
Yemek teklifi onu gösteriyorAklı bende kaldı o günden beri.![]()
Ben her zaman gerçekleri haykırdım ama kimse bana inanmadı, senin arkadaş grubunun hepsi benim peşimde.Komple sileyim en iyisi. Yine spoi oluyor
------
Yemek teklifi onu gösteriyorhani sen bizi kandırsan neyse. Kendi yazdı. Ne dese inanmayız ona artık
![]()
Sende benim arkadaş grubumdasın amaBen her zaman gerçekleri haykırdım ama kimse bana inanmadı, senin arkadaş grubunun hepsi benim peşimde.![]()
Tamam işte onlarda dahil arkadaş grubuna Deniz, Özgür vs. onlar da benim peşimde.Sende benim arkadaş grubumdasın ama
Sen Özgür, Deniz de diğer grup
Burda öyle hemen inanmıyoruz ama @Tolstoyevski bilmeden sana koz verdi. Şimdilik tek onu biliyoruz![]()
Hadi ordan paçavra suratlıTamam işte onlarda dahil arkadaş grubuna Deniz, Özgür vs. onlar da benim peşimde.![]()
Beni elde edemediğin için, arkadaşın @Tolstoyevski yi kıskandığın için böyle çirkinleşiyorsun.Hadi ordan paçavra suratlı![]()
Kendini kandırBeni elde edemediğin için, arkadaşın @Tolstoyevski yi kıskandığın için böyle çirkinleşiyorsun.![]()
Onu sen yapıyorsun.Kendini kandır![]()