2021 En Favori Üye 2021 Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter etkinliğini de bilhassa forumda çok trafik olmasın, millet bildirimlerle boğuşmasın diye kısa bir ara vermiş olduk yoksa şikayetler cidden artabilirdi. Favori üye etkinliğinde final turlara gelindiğinde ve @The_Erinch ‘in etkinliği zaten ışık hızıyla ilerler yine, ortalık sakinleşince üçüncü tur konuları gelir nasılsa acelesi yok böyle olması daha iyi olur o yüzden. :A
Nasıl da düşünür beni. :bhr: @Dosi @The_Erinch

• Harika
Reactions: The_Erinch and Dosi
İlk turda oy verdiklerimi yazacağım ondan sonra kapalı oylamaya geçiyorum. :D

@Tolstoyevski @The_Erinch şimdi planlamama baktım,22 veya 23 Kasım'da final konusu gelecek gibi (Pazartesi/Salı) o hafta sizin mesai başlar belki :A zaten final öncesindeki haftanın ortaları da bence sakinlik başlar. Bugün açmam çok iyi oldu. İşe rağmen aksamayacak. Saatlerime göre açarım konuları :A

@Tolstoyevski @The_Erinch şimdi planlamama baktım,22 veya 23 Kasım'da final konusu gelecek gibi (Pazartesi/Salı) o hafta sizin mesai başlar belki :A zaten final öncesindeki haftanın ortaları da bence sakinlik başlar. Bugün açmam çok iyi oldu. İşe rağmen aksamayacak. Saatlerime göre açarım konuları :A
İsveç Saati gibi bu kız maşAllah 🤭🤭 @Tolstoyevski

Yoğun zamanıma denk gelince bütün yarışmalar aynı anda başlamış :A Katılanlara başarılar :D

• Harika
Reactions: Dosi
İlk tur ilk kısım sonuçlandı 2. Kısım yarın öğlen tamamlanır. Yarın herhangi bir grupta eşitlik olmazsa öğleden sonra 2. Tur başlar.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Bu sene oldukça çekişmeli geçiyor oylamalar ve oy katılım oranı ise oldukça fazla.

İlk 16'ya giren üyeler (kazanının konusunda da isimleri yer alacaktır) herkese tebrikler:

mesmeso
Aserat
Gerekli24
Tolstoyevski
Dosi
emreemreu
Angelica
EmreCan
Sherlock
BARON男爵
bazinga
Maskeli Fedai
12.Adam
Araf
Özgür
The_Erinch

4.tur olarak ikili elemeler aşamasına geçiyoruz. Çeyrek finalistleri belirleyeceğiz.

Bu sene oldukça çekişmeli geçiyor oylamalar ve oy katılım oranı ise oldukça fazla.

İlk 16'ya giren üyeler (kazanının konusunda da isimleri yer alacaktır) herkese tebrikler:

mesmeso
Aserat
Gerekli24
Tolstoyevski
Dosi
emreemreu
Angelica
EmreCan
Sherlock
BARON男爵
bazinga
Maskeli Fedai
12.Adam
Araf
Özgür
The_Erinch

4.tur olarak ikili elemeler aşamasına geçiyoruz. Çeyrek finalistleri belirleyeceğiz.
2. turda o kadar zor bir gruba düştüm ki kesin elenirim diyordum şansım iyi döndü. :A Ama bu turda cidden vedalaşırız gibi duruyor hayırlısı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2. turda o kadar zor bir gruba düştüm ki kesin elenirim diyordum şansım iyi döndü. :A Ama bu turda cidden vedalaşırız gibi duruyor hayırlısı. :A
Kısmet artık ama okadar çekişmeli ki 2li elemelere geçmek büyük başarı. Geçen seneye göre erken elenen isimler oldu ve yeni isimlerde şansı buldu. Final turuna kimlerin gideceğini kestirmek zor. Şu son dakika oyları sinir bozucu. Düello mu yoksa yeni tur mu olacak diye planlamayı bekletmek zorunda kalıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kısmet artık ama okadar çekişmeli ki 2li elemelere geçmek büyük başarı. Geçen seneye göre erken elenen isimler oldu ve yeni isimlerde şansı buldu. Final turuna kimlerin gideceğini kestirmek zor. Şu son dakika oyları sinir bozucu. Düello mu yoksa yeni tur mu olacak diye planlamayı bekletmek zorunda kalıyorum :A
Çok büyük ağır toplar elenmişken benim ayakta kalmam gerçekten şaşırtıcı kendimi Squid Game'deki oyunları kazanıp kurtulmuş yarışmacı gibi hissediyorum. :A

Çok büyük ağır toplar elenmişken benim ayakta kalmam gerçekten şaşırtıcı kendimi Squid Game'deki oyunları kazanıp kurtulmuş yarışmacı gibi hissediyorum. :A
Sjsjsjjs
Şimdi ilk 4 grubu açacağım ama sen bu gecemi yoksa salı öğlene mi bakacağız :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Niye herkes kullandım diyor sadece :A Cesur olun arkadaşlar çok arada kalırsanız söylemeyin de her grupta da söylememezlik yapmayın...

Niye herkes kullandım diyor sadece :A Cesur olun arkadaşlar çok arada kalırsanız söylemeyin de her grupta da söylememezlik yapmayın...
Ben hiçbir grupta söylemiyorum kullandım da yazmıyorum kullandım yazmak da gereksiz bence isteyen verdiğini yazabilir :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Tur atlayan çeyrek finalistler:​

Tolstoyevski
12.adam
Özgür
Maskeli Fedai
Angelica
Gerekli24
The_Erinch
Dosi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...