@Tolstoyevski ara veriyor etkinliğe, sınavları var.1 hafta sonra yoğun konular azalır. Kasım bitmedende En Favori Üye biter
Yine yavaşlayacak desene forum @Tolstoyevski sınavlarında başarılar diliyorum
@Tolstoyevski ara veriyor etkinliğe, sınavları var.1 hafta sonra yoğun konular azalır. Kasım bitmedende En Favori Üye biter
Nasıl da düşünür beni. @Dosi @The_ErinchKarakter etkinliğini de bilhassa forumda çok trafik olmasın, millet bildirimlerle boğuşmasın diye kısa bir ara vermiş olduk yoksa şikayetler cidden artabilirdi. Favori üye etkinliğinde final turlara gelindiğinde ve @The_Erinch ‘in etkinliği zaten ışık hızıyla ilerler yine, ortalık sakinleşince üçüncü tur konuları gelir nasılsa acelesi yok böyle olması daha iyi olur o yüzden.
Herşey sizin için Yalnız @Tolstoyevski ile elimizden geldiğince üyelerin taleplerine göre şekillendiriyoruz etkinliklerimizi hepNasıl da düşünür beni. @Dosi @The_Erinch
Bunu bildiğimizden hiç şüphen olmasın.Herşey sizin için Yalnız @Tolstoyevski ile elimizden geldiğince üyelerin taleplerine göre şekillendiriyoruz etkinliklerimizi hep
Etkinlik kuralları olmasa 1 haftada biterde benim ki 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Tolstoyevski @DosiNasıl da düşünür beni. @Dosi @The_Erinch
İsveç Saati gibi bu kız maşAllah 🤭🤭 @Tolstoyevski@Tolstoyevski @The_Erinch şimdi planlamama baktım,22 veya 23 Kasım'da final konusu gelecek gibi (Pazartesi/Salı) o hafta sizin mesai başlar belki zaten final öncesindeki haftanın ortaları da bence sakinlik başlar. Bugün açmam çok iyi oldu. İşe rağmen aksamayacak. Saatlerime göre açarım konuları
Dakik olmaya ve işlerime el atmadan önce planlama yapmaya alışkınım hem isveçlilerin alışkın olduğu bir şey hem de mesleki sebepİsveç Saati gibi bu kız maşAllah 🤭🤭 @Tolstoyevski
2. turda o kadar zor bir gruba düştüm ki kesin elenirim diyordum şansım iyi döndü. Ama bu turda cidden vedalaşırız gibi duruyor hayırlısı.Bu sene oldukça çekişmeli geçiyor oylamalar ve oy katılım oranı ise oldukça fazla.
İlk 16'ya giren üyeler (kazanının konusunda da isimleri yer alacaktır) herkese tebrikler:
mesmeso
Aserat
Gerekli24
Tolstoyevski
Dosi
emreemreu
Angelica
EmreCan
Sherlock
BARON男爵
bazinga
Maskeli Fedai
12.Adam
Araf
Özgür
The_Erinch
4.tur olarak ikili elemeler aşamasına geçiyoruz. Çeyrek finalistleri belirleyeceğiz.
Kısmet artık ama okadar çekişmeli ki 2li elemelere geçmek büyük başarı. Geçen seneye göre erken elenen isimler oldu ve yeni isimlerde şansı buldu. Final turuna kimlerin gideceğini kestirmek zor. Şu son dakika oyları sinir bozucu. Düello mu yoksa yeni tur mu olacak diye planlamayı bekletmek zorunda kalıyorum2. turda o kadar zor bir gruba düştüm ki kesin elenirim diyordum şansım iyi döndü. Ama bu turda cidden vedalaşırız gibi duruyor hayırlısı.
Çok büyük ağır toplar elenmişken benim ayakta kalmam gerçekten şaşırtıcı kendimi Squid Game'deki oyunları kazanıp kurtulmuş yarışmacı gibi hissediyorum.Kısmet artık ama okadar çekişmeli ki 2li elemelere geçmek büyük başarı. Geçen seneye göre erken elenen isimler oldu ve yeni isimlerde şansı buldu. Final turuna kimlerin gideceğini kestirmek zor. Şu son dakika oyları sinir bozucu. Düello mu yoksa yeni tur mu olacak diye planlamayı bekletmek zorunda kalıyorum
SjsjsjjsÇok büyük ağır toplar elenmişken benim ayakta kalmam gerçekten şaşırtıcı kendimi Squid Game'deki oyunları kazanıp kurtulmuş yarışmacı gibi hissediyorum.
Ben hiçbir grupta söylemiyorum kullandım da yazmıyorum kullandım yazmak da gereksiz bence isteyen verdiğini yazabilirNiye herkes kullandım diyor sadece Cesur olun arkadaşlar çok arada kalırsanız söylemeyin de her grupta da söylememezlik yapmayın...