Kim ayol bu?Sana erkek olarak bu lazım ya da @Dosi @Angelica @Zeyno dan biri de olur hanginiz geberirse Ekli dosyayı görüntüle 110980
Kim ayol bu?Sana erkek olarak bu lazım ya da @Dosi @Angelica @Zeyno dan biri de olur hanginiz geberirse Ekli dosyayı görüntüle 110980
Pazar gününe karar verdim planlama doğrultusunda o gün başlamak uygun geldi@Dosi ne zaman başlıyor? Şimdiden sana kolay gelsin, hayırlısı olsun bütün üyeler için.
Ben olsam yarına patlatırımPazar gününe karar verdim planlama doğrultusunda o gün başlamak uygun geldi
Bir aksilik olmazsa Kasım sonu bitmiş olur etkinlik @The_Erinch @Tolstoyevski
Dizi karakteri artık @Tolstoyevski 'de eski performansım yok, hepsine yetişemiyorum yarın bakarız duruma. Yarın gece açarım olmadıBen olsam yarına patlatırım
Bu gece yarısı dizi karakterlerinin ikinci partını patlat...
Yarınada En Favoriyi..
Yahuuu Ayın Favorisi ne oldu.... Double yapabildim mi
Kızzzz sennden kaçar mı.... Arı Mayasın sennnnDizi karakteri artık @Tolstoyevski 'de eski performansım yok, hepsine yetişemiyorum yarın bakarız duruma. Yarın gece açarım olmadı
Çalıştıracağım ama tembellik modunu açmış, söz dinlemiyor ne yaparsın @DosiKızzzz sennden kaçar mı.... Arı Mayasın sennnn
Çalıştır @Tolstoyevski .. işi ne... oturduğu yerden maaş alıyor... ssk,yol yardımı( salondan mutfağa geçmek için); kıyafet yardımı,yemekkkkkk
Ona bıraktım ama 2 gün geciktirdi turlarınıKızzzz sennden kaçar mı.... Arı Mayasın sennnn
Çalıştır @Tolstoyevski .. işi ne... oturduğu yerden maaş alıyor... ssk,yol yardımı( salondan mutfağa geçmek için); kıyafet yardımı,yemekkkkkk
Acıma aç bırakOna bıraktım ama 2 gün geciktirdi turlarını
pikniğe gidiyorum dosi hnm o gün ama hallederiz inşPazar gününe karar verdim planlama doğrultusunda o gün başlamak uygun geldi
Bir aksilik olmazsa Kasım sonu bitmiş olur etkinlik @The_Erinch @Tolstoyevski
2 gün oylama oluyor zaten. Yetişirsinpikniğe gidiyorum dosi hnm o gün ama hallederiz inş
Dizi karakteri bitince gelsin bence ya.Akşama ilk turlar gelir. Bu sene sadece 76 aday olduğu için daha ilk turdan zorlanabiliriz ama kesin olan 2. Tur seçim yapmak baya zor olacak.
Kura işlemleri tamam.
Dizi karakteri bitince gelsin bence ya.
Daha sırada ben varım HemşerimDizi karakteri bitince gelsin bence ya.
Niye forum hareketli oluyor böylelikle
Ana sayfanın kaos ortamına dönüşmesi canımı sıkıyor.Daha sırada ben varım Hemşerim
En Favori Yarışma Progamı ile
Aradan çıkar ; Meleğin dediği gibi hareketli oluyor ortalık
@Dosi
Dizi karakteri bitince gelsin bence ya.
Niye forum hareketli oluyor böylelikle
@Tolstoyevski ara veriyor etkinliğe, sınavları var.1 hafta sonra yoğun konular azalır. Kasım bitmedende En Favori Üye biterDaha sırada ben varım Hemşerim
En Favori Yarışma Progamı ile
Aradan çıkar ; Meleğin dediği gibi hareketli oluyor ortalık
@Dosi
Kasımın sonundada ben girerim devreye 😊😊😊@Tolstoyevski ara veriyor etkinliğe, sınavları var.1 hafta sonra yoğun konular azalır. Kasım bitmedende En Favori Üye biter
@Tolstoyevski ara veriyor etkinliğe, sınavları var.1 hafta sonra yoğun konular azalır. Kasım bitmedende En Favori Üye biter
Karakter etkinliğini de bilhassa forumda çok trafik olmasın, millet bildirimlerle boğuşmasın diye kısa bir ara vermiş olduk yoksa şikayetler cidden artabilirdi. Favori üye etkinliğinde final turlara gelindiğinde ve @The_Erinch ‘in etkinliği zaten ışık hızıyla ilerler yine, ortalık sakinleşince üçüncü tur konuları gelir nasılsa acelesi yok böyle olması daha iyi olur o yüzden.Kasımın sonundada ben girerim devreye 😊😊😊
Sonlarında zaten artık 2 konuya düşer. Zamanını anlarsın zatenKasımın sonundada ben girerim devreye 😊😊😊
Yaz ayındaki kaos gibi olmaz hiç biriKarakter etkinliğini de bilhassa forumda çok trasfik olmasın, millet bildirimlerle boğuşmasın diye kısa bir ara vermiş olduk yoksa şikayetler cidden artabilirdi. Favori üye etkinliğinde final turlara gelindiğinde ve @The_Erinch ‘in etkinliği zaten ışık hızıyla ilerler yine, ortalık sakinleşince üçüncü tur konuları gelir nasılsa acelesi yok böyle olması daha iyi olur o yüzden.