Turu geçsin, belki yarı finalde oyum ona gidebilir. "Belki" diyorum, söz vermiyorum.Ben hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine...
Turu geçsin, belki yarı finalde oyum ona gidebilir. "Belki" diyorum, söz vermiyorum.Ben hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine...
Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE
Canım yoldaşım be.. 😳 @Sherlock @MasacREBen hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine...
Önceki oylamalarda hainlik yapmadım ama şimdi, yiğidi öldür ama hakkını yeme.
Kütük dostum Leyla ile Mecnun'a balon da dese ben ona kıyamam. Oyumu canım yoldaşıma verdim @Maskeli FedaiOkudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE
Yine pamuk gibi olduk be canım yoldaşım, can dostum.. 😳😳Kütük dostum Leyla ile Mecnun'a balon da dese ben ona kıyamam. Oyumu canım yoldaşıma verdim @Maskeli Fedai
@Araf da bu bahaneyle iyi hainlik yapmış ama cidden
@Maskeli Fedai'ye hep sahip çıktık, @Gerekli24 gariban kalmasın istedik.Kütük dostum Leyla ile Mecnun'a balon da dese ben ona kıyamam. Oyumu canım yoldaşıma verdim @Maskeli Fedai
@Araf da bu bahaneyle iyi hainlik yapmış ama cidden
20 dakkikaya konuları kilitleriz son laflarını yaz@Maskeli Fedai'ye hep sahip çıktık, @Gerekli24 gariban kalmasın istedik.
Son söz hakları şimdi @Maskeli Fedai ile @Gerekli24'te, özellikle de @Gerekli24'te. Son sözler gelsin.20 dakkikaya konuları kilitleriz son laflarını yaz
@Tolstoyevski ben çıkacağım birazdan. Kilitleme işi sende eve döndüğümde açarım yarı final konularını
Genel yorum konusunda yazarlar yapacak birşey yok gerekli anca geceye damlar forumaSon söz hakları şimdi @Maskeli Fedai ile @Gerekli24'te, özellikle de @Gerekli24'te. Son sözler gelsin.
Şimdiden başlamıştım garanti olanlara nasılsa 10 dakikada dönmez diyeGenel yorum konusunda yazarlar yapacak birşey yok gerekli anca geceye damlar foruma
@Tolstoyevski çıkışım 5 dakkika gecikecekmil. Ben kilitlerim
İdam mahkumunun son sözleri gibi olur, @Gerekli24'ün sözleri.Genel yorum konusunda yazarlar yapacak birşey yok gerekli anca geceye damlar foruma
@Tolstoyevski çıkışım 5 dakkika gecikecekmil. Ben kilitlerim