2021 En Favori Üye 2021 | Çeyrek Final | Maskeli Fedai vs Gerekli24

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• Maskeli Fedai

Oy: 23 54.8%
  • Gerekli24

Oy: 19 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine... :A
Turu geçsin, belki yarı finalde oyum ona gidebilir. "Belki" diyorum, söz vermiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... :A @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... :A @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE

Ben hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine... :A
Canım yoldaşım be.. :bhr: 😳 @Sherlock @MasacRE

@Araf kendi hainliğine ortak arama :A

Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... :A @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... :A @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE
Kütük dostum Leyla ile Mecnun'a balon da dese ben ona kıyamam. Oyumu canım yoldaşıma verdim :bhr: @Maskeli Fedai

@Araf da bu bahaneyle iyi hainlik yapmış ama cidden :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...