2021 En Favori Üye 2021 | Çeyrek Final | Maskeli Fedai vs Gerekli24

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• Maskeli Fedai

Oy: 23 54.8%
  • Gerekli24

Oy: 19 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay, Maskeli'ye cezayı kesmişsin :A
Yalnız onu etiket ettiğinde oyladın sanmıştır ama bu mesaj ile 2 darbe yemiş :A
Leyla ile Mecnun intikamını aldın :A

Ceza kesmedim, sadece @Gerekli24'ün bu yıl çok çenesinin açıldığını, @Maskeli Fedai'nin çenesinin kapandığını söyledim. :A
Hainliklere alıştık artık. :A
------

Ya bırak şimdi, bu ihanet edişinin arkasında dur durak bilmeden Leyla ile Mecnun isimli diziyi gömmemiz yer alıyor kesin. :A @Maskeli Fedai

@Maskeli Fedai forumda çok aktif halbuki ama filmleri saldığı doğrudur :A
Kulp bulma @Sherlock 'un dediği gibi :A
Sayın Gs'li dostumla beraber 🎈 diziye saldırmaya devam edeceğiz :A

@MEnes kardeşim duymasın. :A

Sanki iki yıl yoktun, havalara bak. :A
Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... :A @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... :A @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE

Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum... :A @Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee... :A @Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE
Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse. :A

Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse. :A
Bırak şimdi sen de bizden kaptın işte bazı hainlikleri... Umut vermen önemli değil, mesajında etiketlemen bile onun açısından kendisine oy verdiğini düşündürür... :A Sonuç olarak kendisine büyük bir hainlik yapıp beni de memnun ettin... :A

Bırak şimdi sen de bizden kaptın işte bazı hainlikleri... Umut vermen önemli değil, mesajında etiketlemen bile onun açısından kendisine oy verdiğini düşündürür... :A Sonuç olarak kendisine büyük bir hainlik yapıp beni de memnun ettin... :A
Buradan senin de hainlik yaptığın sonucu çıkıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...