@Gerekli24'e oy vermek yasak mı kardeşim?Ya bırak şimdi, bu ihanet edişinin arkasında dur durak bilmeden Leyla ile Mecnun isimli diziyi gömmemiz yer alıyor kesin.@Maskeli Fedai
@Gerekli24'e oy vermek yasak mı kardeşim?Ya bırak şimdi, bu ihanet edişinin arkasında dur durak bilmeden Leyla ile Mecnun isimli diziyi gömmemiz yer alıyor kesin.@Maskeli Fedai
Vay, Maskeli'ye cezayı kesmişsin
Yalnız onu etiket ettiğinde oyladın sanmıştır ama bu mesaj ile 2 darbe yemiş
Leyla ile Mecnun intikamını aldın
Hainliklere alıştık artık.Ceza kesmedim, sadece @Gerekli24'ün bu yıl çok çenesinin açıldığını, @Maskeli Fedai'nin çenesinin kapandığını söyledim.
Ya bırak şimdi, bu ihanet edişinin arkasında dur durak bilmeden Leyla ile Mecnun isimli diziyi gömmemiz yer alıyor kesin.@Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostumla beraber 🎈 diziye saldırmaya devam edeceğiz@Maskeli Fedai forumda çok aktif halbuki ama filmleri saldığı doğrudur
Kulp bulma @Sherlock 'un dediği gibi
@Maskeli Fedai sen çıkarsan da mutlu olurum zaten bu şeyleri ciddiye almam pek ama bana oy vermek hainlik olmamalıydıHainliklere alıştık artık.
------
Sayın Gs'li dostumla beraber 🎈 diziye saldırmaya devam edeceğiz
Ya yok olm saçmalama @Araf 'a karşı goygoy yapıyoruz orda ayıpsın@Maskeli Fedai sen çıkarsan da mutlu olurum zaten bu şeyleri ciddiye almam pek ama bana oy vermek hainlik olmamalıydı
Aynen.
Ben de öyle ciddi değildim pek sizin hain laflarınızı ciddiye alacak kadar da goygoydan anlamayan değilim
Keşke ciddiye almasaydın.@Maskeli Fedai sen çıkarsan da mutlu olurum zaten bu şeyleri ciddiye almam pek ama bana oy vermek hainlik olmamalıydı
Sonrakini okursan almadığım ortada hain lafı varsa goygoy olduğu bellidirKeşke ciddiye almasaydın.
Sona "Sonrakini okursan almadığım ortada hain lafı varsa goygoy olduğu bellidir
Ortalığı karıştırdın. Leyla ile Mecnun nelere kadirKeşke ciddiye almasaydın.
Foruma iki gün girmeyince unutmuşuz emojileriSona "" koymadıysan eğer, ciddiye almış gibi oluyorsun.
@MEnes kardeşim duymasın.Ortalığı karıştırdın. Leyla ile Mecnun nelere kadir
Sanki iki yıl yoktun, havalara bak.Foruma iki gün girmeyince unutmuşuz emojileri
Alışkanlık sonrası tuhaf oluyor normalde her mesaja atardım çünkü
MEnes'i etiket etmediğim için duymaz
Bende yorgun olunca genelde kullanmıyorumForuma iki gün girmeyince unutmuşuz emojileri
Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum...
Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse.Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum...@Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee...@Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE
Bırak şimdi sen de bizden kaptın işte bazı hainlikleri... Umut vermen önemli değil, mesajında etiketlemen bile onun açısından kendisine oy verdiğini düşündürür...Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse.
Buradan senin de hainlik yaptığın sonucu çıkıyor.Bırak şimdi sen de bizden kaptın işte bazı hainlikleri... Umut vermen önemli değil, mesajında etiketlemen bile onun açısından kendisine oy verdiğini düşündürür...Sonuç olarak kendisine büyük bir hainlik yapıp beni de memnun ettin...
Ben hainlik yapmadım oyumu kendisine verdim ama hainlik zaten yıllardır yaparım kendisine...Buradan senin de hainlik yaptığın sonucu çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?