2021 En Favori Üye 2021 | Çeyrek Final | Maskeli Fedai vs Gerekli24

Hangi üye yarı finale yükselsin?

• Maskeli Fedai

Oy: 23 54.8%
  • Gerekli24

Oy: 19 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay, Maskeli'ye cezayı kesmişsin

Yalnız onu etiket ettiğinde oyladın sanmıştır ama bu mesaj ile 2 darbe yemiş

Leyla ile Mecnun intikamını aldın

Ceza kesmedim, sadece @Gerekli24'ün bu yıl çok çenesinin açıldığını, @Maskeli Fedai'nin çenesinin kapandığını söyledim.
Hainliklere alıştık artık.

------

Ya bırak şimdi, bu ihanet edişinin arkasında dur durak bilmeden Leyla ile Mecnun isimli diziyi gömmemiz yer alıyor kesin.
@Maskeli Fedai

@Maskeli Fedai forumda çok aktif halbuki ama filmleri saldığı doğrudur

Kulp bulma @Sherlock 'un dediği gibi
Sayın Gs'li dostumla beraber 🎈 diziye saldırmaya devam edeceğiz

@MEnes kardeşim duymasın.

Sanki iki yıl yoktun, havalara bak.
Okudum mesajları, gerçekten sanatsal bir hainlik yapmışsın ve seni takdir ediyorum kadim dostum...
@Maskeli Fedai leşi sırf L&M gömmek uğruna foruma girip sonra çıkıp gidiyor... Sen de onu önce umutlandırıp ona oy vereceğini düşündürüp sonra da kendisine oy vermeyerek yok edişi gerçekleştirmişsin... İşte bu beee...
@Dosi yaptığı tespitte sonuna kadar haklı burada... L&M nelere kadir be... @Sherlock @MasacRE

Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse.

Umut vermedim ki, önceki turlarda @Maskeli Fedai'ye destek verdim genelde, bu turda @Gerekli24'e destek verdim. Performans açısından düşünmüştüm gerçi de, neyse.
Bırak şimdi sen de bizden kaptın işte bazı hainlikleri... Umut vermen önemli değil, mesajında etiketlemen bile onun açısından kendisine oy verdiğini düşündürür...
Sonuç olarak kendisine büyük bir hainlik yapıp beni de memnun ettin...

Buradan senin de hainlik yaptığın sonucu çıkıyor.

Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...