rica ederim her zaman tajhmınım çıktıTeşekkür ederim
rica ederim her zaman tajhmınım çıktıTeşekkür ederim
rica ederim her zaman tajhmınım çıktı
dosıyede söyle sen ve iki rakıp olrak tahmın etim..çıktı valla..keşike rakıp olmasaydınız ..turu geçtınızyaSen neye göre bizi tahmin ettin ya
dosıyede söyle sen ve iki rakıp olrak tahmın etim..çıktı valla..keşike rakıp olmasaydınız ..turu geçtınızya
gönlümden ikinizede oy veriyorum valla..ikinizde iyi arkadaşımsınız..burda kullanmıcamValla iyi tahmin etmişsin bizi
gönlümden ikinizede oy veriyorum valla..ikinizde iyi arkadaşımsınız..burda kullanmıcam
sizlerde sağolun @Dosi iyle beraber..sizede tesekuler rica ederim..ikinizede bol şanşlar dilerim..Çok teşekkür ederim çok sağol böyle demen bile yetti bize
ben burdan göremıyom dosı kaç oldu sen kaçoldunÇok teşekkür ederim çok sağol böyle demen bile yetti bize
Sonucu söylemeyeyim. Gizli oylama @Angelicaben burdan göremıyom dosı kaç oldu sen kaçoldun
Eline sağlık
En az oy kullanılan grup bu olmuş.
30 oy oranı iyi yinede.
Tüm turlarda üst tura çıkanlar belli olmuş ama yarı final için anket süresinin bitmesini bekleyeceğiz. Yine 2 gün olacak oylama süresi.
Oy kullanan herkese teşekkürler.
Kullanmadığımı Nerden çıkardın? Arada oluyorSen niye oy kullanmıyorsun
Kullanmadığımı Nerden çıkardın? Arada oluyor
Sen bu grup için mi dedin? Ben genel olarak dedin sandım. Tüm gruplara oy vermedim. Oy verdiklerimi açıklıyorum geneldeKullandın yani peki
Sen bu grup için mi dedin? Ben genel olarak dedin sandım. Tüm gruplara oy vermedim. Oy verdiklerimi açıklıyorum genelde
Konuyu upplattığım için buraya yazdın sandım.Buraya yazdığıma göre grup için diyorum tabii neden her gruba vermiyorsun zeynep