2020 En Favori Üye 2020 | Çeyrek Final | Dosi vs Angelica

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• Dosi

Oy: 23 76.7%
  • Angelica

Oy: 7 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor olmuş çünkü iki isimle de konuşuyorum, güzel sohbetler ediyoruz. Ama ben @Dosi demek istiyorum. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Normalde bir şeyler yazmadan oylayıp geçiyorum ancak grup sayısı azaldı ve çeyrek finale geldik artık. Bu yüzden bir şeyler yazmak istedim. @Angelica foruma üye olduğum ilk günden beri muhabbetimin olduğu, sevdiğim birisi ancak @Dosi'nin yeri bende çok ayrı... Forumun bana kattığı en güzel, en özel şeylerden biri. Arkadaşım, dostum ve hatta ortağım... O yüzden yine, yeniden ve bir kez daha @Dosi dedim. :bhr:

Yavuz-Kopuk.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and Dosi
Normalde bir şeyler yazmadan oylayıp geçiyorum ancak grup sayısı azaldı ve çeyrek finale geldik artık. Bu yüzden bir şeyler yazmak istedim. @Angelica foruma üye olduğum ilk günden beri muhabbetimin olduğu, sevdiğim birisi ancak @Dosi'nin yeri bende çok ayrı... Forumun bana kattığı en güzel, en özel şeylerden biri. Arkadaşım, dostum ve hatta ortağım... O yüzden yine, yeniden ve bir kez daha @Dosi dedim. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 93086
Aman aman aman nerelere geldik böyle :bhr::love1:
Ortağım kelimesinin kaynağında unutmamışsın 🥰
Sözlerin için çok teşekkürler, her nekadar bilsem de yeniden duymak iyi geldi :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...