Sayın Gs'li dostum bütün yoldaşlarını yok ederek şampiyonluğa gidiyor.. @Sherlock @DarkLegenD @MasacRE @MEnes
Hiçbirinizi ben yok etmedim Hainli Fedai, karar milli iradeye ait...
Canım yoldaşlarım. @MEnes @MasacRE @DarkLegenD
Sayın Gs'li dostum bütün yoldaşlarını yok ederek şampiyonluğa gidiyor.. @Sherlock @DarkLegenD @MasacRE @MEnes
Bana canım yoldaşım yok mu..Hiçbirinizi ben yok etmedim Hainli Fedai, karar milli iradeye ait...
Ekli dosyayı görüntüle 93089
Bana canım yoldaşım yok mu..
herksesde bulluyden bahsediyor .son göruntulenme tarıhı ne zaman merak ettımde
geçen ay bu yıl desene..neyse gelir inşallah ..bazıları gider bazıları gelir hayat böyle işte..17 Eylül, forumu bıraktı da ondan dolayı bu şekilde bahsediyoruz.
Neden beni etiketlediğin mesajını silip yenisinde silip aynı mesajı yazdın 😱Sayın Gs'li dostum bütün yoldaşlarını yok ederek şampiyonluğa gidiyor.. @Sherlock @DarkLegenD @MasacRE @MEnes
Sen elenmedin çünkü İsminin eklenmesi saçma duruyorduNeden beni etiketlediğin mesajını silip yenisinde silip aynı mesajı yazdın 😱
Eklediğin bir isim daha vardı. Mesajı aldımSen elenmedin çünkü İsminin eklenmesi saçma duruyordu
Yanlışlıkla eklenmiştirEklediğin bir isim daha vardı. Mesajı aldım
Kısmet artık. Bu saaten sonra kim kazanırsa sevinirim
O mesajda gönlünden geçenler dökülmüşYanlışlıkla eklenmiştir
Ben bile o kadar anlamlar yüklemedim HayırlısıO mesajda gönlünden geçenler dökülmüş
Hayırlısı artık
Şerlok beyciğim çok güçlü kütük dostum, önce beni parçalayıp geçti ardından da seni yok etmiş hiç acımamış...Hiçbirinizi ben yok etmedim Hainli Fedai, karar milli iradeye ait...
Ekli dosyayı görüntüle 93089
Sıradaki hedefinde de emekli adminimiz var.. Adam Liverpool gibi acımıyor.. @SherlockŞerlok beyciğim çok güçlü kütük dostum, önce beni parçalayıp geçti ardından da seni yok etmiş hiç acımamış...
Bu adam çok tehlikeli olmuş kütük dostum...Sıradaki hedefinde de emekli adminimiz var.. Adam Liverpool gibi acımıyor.. @Sherlock
Şerlok beyciğim çok güçlü kütük dostum, önce beni parçalayıp geçti ardından da seni yok etmiş hiç acımamış...
Resmen GS'li dostlarını hedefe almış 😱Sıradaki hedefinde de emekli adminimiz var.. Adam Liverpool gibi acımıyor.. @Sherlock
@Sherlock beyciğim tüm Gs'li dostlarını yok etti, şimdi sırada siz Fenerliler var...
Önceliği GS'li dostlarını yok etmek olduğu için sorun yok.@Sherlock beyciğim tüm Gs'li dostlarını yok etti, şimdi sırada siz Fenerliler var...
Kolay gelsin. @Dosi @Tolstoyevski
Geçen sene @Doğu'ya özel başlamamıştı bu etkinlik. @Çiğdem durumu bana anlatınca etkinliği 1 yıllığına askıya almak en iyisi olacağını söylemiştim ve beraber bu kararı vermiştik. O yüzden 2019'un kazananına @Doğu yazılmasını istemişti. Siz zaten düşünmüşsünüzdür ama nolur nolmaz belirteyim dedim.
Ayrıca affınıza sığınarak bu etkinlikte şu ana kadar oy kullanmadığım gibi bundan sonra da oy kullanmayacağımı da belirtmek istiyorum. Bu tamamen iki sene önceki yaşadığım kararsızlıklar sonucu doğan kişisel kararımdır. Buraya kadar gelen herkesi tebrik ediyorum. Buraya kadar gelen herkes kazanmıştır zaten, formalite icabı olarak bir kişiyi seçiyoruz sadece.