2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | Yiğitt vs Aserat

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Yiğitt

Oy: 18 56.3%
  • Aserat

Oy: 14 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aserat seni çok sevdiğimi biliyorsun, bu tura kadar da destekledim seni ama burada oyum @Yiğitt e gidiyor.
İkiniz de çok başarılısınız, bu turun kaybedeni olmayacak.

@Yiğitt oralı olmamış mesajıma

Neyse karar verdim. Yiğit dedim. Bu oylamada arkadaşlıktan öte foruma katkıyı düşünerekten oy verdim

Aserat'ın bende yeri çok farklı ama ben oylamalarda çoğunlukta başka kriterlere göre oy veriyorum

Hahaha güldürdü atmıştım aslında da telefondan girince tam basmıyor, ben de şaşırdım ve ilk sayfaya dönüp baktım ondan.
Teşekkürler

Ben oyumu dün @Aserat tan yana kullanmıştım. İkimiz de aynı dönem foruma geldik ve başarılarımız ve emeklerimiz ortada zaten. Oylama nasıl biterse bitsin ikimiz de kazanmışız zaten.

Çok zor bir grup. Bir tarafta taramalı tüfek gibi konu açan @Yiğitt, bir tarafta da reyting analizcimiz @Aserat. İkilemde kaldım, oylamaya baktım ve düşük olduğu için tercihimi Aserat'tan yana kullandım.

Ama o komik bir mesaj değildi 😱

Geçen profilde belirtmiştim sana, artık o konuda 1 numara olarak seni görüyorum diye ve bu yüzdende oyuma yansıdı tüm turlar

Final gibi bir tur oldu bu

Bir ölüm grubu daha 😱

İkisinin de foruma katkısı gerçekten çok fazla. İkisini de severim ama @Yiğitt diyorum

Başka bir grupta olsaydın net sana oy verirdim
kusura bakma
@Aserat

Oyumu kullanmistim daha önce. Basarilar herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...