@Yiğitt @Aserat
En zor grup olmuş burası
İki tane foruma en katkısı olduğunu düşündüğüm iki kişi ve her tur oy verdiğim isimler.
@Yiğitt açıkcası finalde olacağını düşündüğüm bir isim ve sonuna kadarda hakettiğini düşünüyorum. Büyük olasılıkla finalde destekleyeceğim isim olacak.
@Aserat ise hem samimi olduğum hem de çok paylaşımım olan bir isim ve Yiğit ile birlikte forumun en çalışkan üyeleri bana göre.
Şuan karar veremiyorum ve tamamiyle 50/50 benim için. Zorlanacam
Hahaha güldürdü atmıştım aslında da telefondan girince tam basmıyor, ben de şaşırdım ve ilk sayfaya dönüp baktım ondan. Teşekkürler@Yiğitt oralı olmamış mesajıma
Neyse karar verdim. Yiğit dedim. Bu oylamada arkadaşlıktan öte foruma katkıyı düşünerekten oy verdim
Aserat'ın bende yeri çok farklı ama ben oylamalarda çoğunlukta başka kriterlere göre oy veriyorum
Ama o komik bir mesaj değildi 😱Hahaha güldürdü atmıştım aslında da telefondan girince tam basmıyor, ben de şaşırdım ve ilk sayfaya dönüp baktım ondan. Teşekkürler
Ben oyumu dün @Aserat tan yana kullanmıştım. İkimiz de aynı dönem foruma geldik ve başarılarımız ve emeklerimiz ortada zaten. Oylama nasıl biterse bitsin ikimiz de kazanmışız zaten.