2018 En Favori Üye 2018 | 5.Tur | Yiğitt vs Aserat

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Yiğitt

Oy: 18 56.3%
  • Aserat

Oy: 14 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aserat seni çok sevdiğimi biliyorsun, bu tura kadar da destekledim seni ama burada oyum @Yiğitt e gidiyor. :) İkiniz de çok başarılısınız, bu turun kaybedeni olmayacak.

@Yiğitt oralı olmamış mesajıma :A
Neyse karar verdim. Yiğit dedim. Bu oylamada arkadaşlıktan öte foruma katkıyı düşünerekten oy verdim :D

Aserat'ın bende yeri çok farklı ama ben oylamalarda çoğunlukta başka kriterlere göre oy veriyorum :)

@Yiğitt @Aserat
En zor grup olmuş burası :T:
İki tane foruma en katkısı olduğunu düşündüğüm iki kişi ve her tur oy verdiğim isimler.

@Yiğitt açıkcası finalde olacağını düşündüğüm bir isim ve sonuna kadarda hakettiğini düşünüyorum. Büyük olasılıkla finalde destekleyeceğim isim olacak.

@Aserat ise hem samimi olduğum hem de çok paylaşımım olan bir isim ve Yiğit ile birlikte forumun en çalışkan üyeleri bana göre.
Şuan karar veremiyorum ve tamamiyle 50/50 benim için. Zorlanacam

@Yiğitt oralı olmamış mesajıma :A
Neyse karar verdim. Yiğit dedim. Bu oylamada arkadaşlıktan öte foruma katkıyı düşünerekten oy verdim :D

Aserat'ın bende yeri çok farklı ama ben oylamalarda çoğunlukta başka kriterlere göre oy veriyorum :)
Hahaha güldürdü atmıştım aslında da telefondan girince tam basmıyor, ben de şaşırdım ve ilk sayfaya dönüp baktım ondan. :A Teşekkürler :bhr:

Ben oyumu dün @Aserat tan yana kullanmıştım. İkimiz de aynı dönem foruma geldik ve başarılarımız ve emeklerimiz ortada zaten. Oylama nasıl biterse bitsin ikimiz de kazanmışız zaten. :)

Çok zor bir grup. Bir tarafta taramalı tüfek gibi konu açan @Yiğitt, bir tarafta da reyting analizcimiz @Aserat. İkilemde kaldım, oylamaya baktım ve düşük olduğu için tercihimi Aserat'tan yana kullandım.

Hahaha güldürdü atmıştım aslında da telefondan girince tam basmıyor, ben de şaşırdım ve ilk sayfaya dönüp baktım ondan. :A Teşekkürler :bhr:

Ben oyumu dün @Aserat tan yana kullanmıştım. İkimiz de aynı dönem foruma geldik ve başarılarımız ve emeklerimiz ortada zaten. Oylama nasıl biterse bitsin ikimiz de kazanmışız zaten. :)
Ama o komik bir mesaj değildi 😱 :A
Geçen profilde belirtmiştim sana, artık o konuda 1 numara olarak seni görüyorum diye ve bu yüzdende oyuma yansıdı tüm turlar :D
Final gibi bir tur oldu bu :D

Bir ölüm grubu daha 😱

İkisinin de foruma katkısı gerçekten çok fazla. İkisini de severim ama @Yiğitt diyorum :bhr:

Başka bir grupta olsaydın net sana oy verirdim :A kusura bakma :( @Aserat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...