YouTube kanalın var ya zaten, hani içinde muhabbet kuşlarının backvokal yaptığı performansların olan kanal.Evet beğenmiştin gördüm Yakında bir şarkı daha gelecek hatta kendime yepyeni bir YOuTube kanalı açacağım
Biraz bekleseydin de, beni eşitleseydin. Fark yeriz artık iyice şimdi.Bilirsin eşitlikten yanayım hep.
Ona giriş yapamıyorum nedense daha iyi tarzla başlayacağımYouTube kanalın var ya zaten, hani içinde muhabbet kuşlarının backvokal yaptığı performansların olan kanal.
"Kıvırcık Müzik" yap kanalın ismini. Gitarist bul bir arkadaş, sen vokal yap, arkadan muhabbet kuşları backvokal.Ona giriş yapamıyorum nedense daha iyi tarzla başlayacağım
Saçlarımı kesersem ne olacak Kanalı büyütürsem istek parçalar alacağım"Kıvırcık Müzik" yap kanalın ismini. Gitarist bul bir arkadaş, sen vokal yap, arkadan muhabbet kuşları backvokal.
Düz saç da yapabilirsin.Saçlarımı kesersem ne olacak Kanalı büyütürsem istek parçalar alacağım
Eyvallah.Biraz bekleseydin de, beni eşitleseydin. Fark yeriz artık iyice şimdi.
Avatarın da yakıyor hani bu arada.
Ben maddi kısma giriyorum sanırım. Manevi olarak düşünüp oy kullanabilirsin. Hiç kırılmam.@Arslan Bey e yine oy kullanmak isterdim ama @Afet Güçverir ile eşleşmesi iyi olmadı
Kardeşim olarak gördüğümü bliyorsunuz ve yönetici olarakta bizim kadroyu o kurdu maddi manevi oy kullanmam gerekiyor yoksa içim rahat etmez
Arslan Bey de çok başarılı şuan eşitlik var kim çıkarsa hak eder
Maddi daha iyidir para ediyorsun demek ki hem cigdemin maneviyatindan nolacakBen maddi kısma giriyorum sanırım. Manevi olarak düşünüp oy kullanabilirsin. Hiç kırılmam.
Aktif olduğumdan dolayı "maddi" diyor ama manevi daha iyidir. Maddi olan bir gün bırakıp gidebilir ama manevi olan hep yanında kalır.Maddi daha iyidir para ediyorsun demek ki hem cigdemin maneviyatindan nolacak
Hiç anlaşılmıyor ama latife ettiğin söyleyimLatife etmiştim